• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık Knock Box - Ev Tipi

Konum
İstanbul
İsim
Selçuk
Daha fazla  
İsim
Selçuk
Espresso Makinesi
Delonghi 411.B
Değirmen
K-Plus
Ekipmanlar
Hario Drip Kettle, İkea Moka Pot, Hario V60, Motta Termometre, Hassas Tartı, Hario Mizudashi
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beşiktaş
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Levent
Merhabalar,

Evde kullanmak amaçlı knock box arıyorum.
 
Çekmeceli modeller ev için çok büyük oluyor dolmadan içinde ki puck artıkları küfleniyor. Küçük kova şeklinde knock boxları tavsiye ederim.
 
Birazda fazla büyük oluyorlar. Zaten doldurabileceğimi hiç sanmıyorum :)
 
Alım günceldir
 
İlan aktiftir
 
Uygun fiyatlı bulsam ben de alacağım.
Ama pahalı geliyorlar bana, fırsat bulsm kendim yapmaya çalışacağım.
 
Tam ortaya nasıl bir malzemeye koyulabilir?
@deniz harika fikir, hiç aklıma gelmemişti.
tam ortasına değil de 1/3 üne gelecek kısıma fırça sapı gibi bir silindirik sopa vida ile tutturulabilir. sopanın etrafını da yumuşak bir malzeme ile kapladık mı gayet iş görür.
 
silikon oklavalara göz atın, bence ona bile gerek yok.
 
Nüans'tan bu ikili almaya gidebilirim en kısa sürede. Merdane biraz daha büyük ama bir şekilde yapılabileceğini düşünüyorum.

Merdane
Gastronom Küvet
 
Beni kendi knock box'ımı yapmaya zorladılar sonuçta. İleride güzel ahşaptan bir kutu yapacağım. Şuana kadar yapmadığıma pişmanım :)
IMG_5198.JPG
 
Ben aşağıdaki ürünü bugün şans eseri bir yer de gördüm ve 20 TL ye aldım, diğer evimde de bunun aynısını kullanıyorum ve çok memnunum. Ayrıca Comandante Chery ile uyumlu oluyor 😀 ihtiyacı olan arkadaşlar böyle bir şey de kullanabilirsiniz diye başlık bulamadığım için buraya yazmak istedim. Kenarları odun kabuğu şeklindeydi ama ben kabuklarını soyuyorum. Daha sonra zımpara atıp, vernik süreceğim ki çürümesin. Diğer kullandığımı da bu şekilde yapmıştım ve 4 yıldır kullanıyorum.
 

Ekli dosyalar

  • 20221211_155556.jpg
    20221211_155556.jpg
    74.4 KB · Görüntüleme: 41
Geri
Üst