• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Knob Grinder

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muratsami
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muratsami

Üye
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Lelit PL162T Bianca
Değirmen
Eureka Mignon, Molent G50
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Maltepe
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kadıköy
Instagram da hatırlamadığım bir şekilde takip ettiğim bir hesap. Enteresan bir hareket mekanizması var. @neury nin projesi olabilir mi? Kickstarter a hazırlanıyorlar gibi görünüyor.
Kimdir nedir bilen varsa aydınlatırsanız sevinirim.

İnstagram'da bir paylaşım yapmışlar. "Herkes hazırsa Knob öğütücü hazır. Yakında kickstarter'da." diyorlar. @neury sanırım ürün tamamlandı. :)

Web sayfalarını aktif hale getirmişler. Enteresan bir işleyiş tasarlamislar, burr sabit dış dişli hareketli. Benzeri var mıydı öncesinde bilmem, ancak dönme mekanizması soru işareti, haricinde bence burr u sabitlemek çok mantıklı. Umarım başarılı olurlar. https://www.knobgrinder.com

Screenshot_20201129-145631_Chrome.jpg

İstemsizce güldüm

Çok başarılı bir ürüne benziyor. Ayrıca numaralı olması da çok işlevsel :) Kinu'yu da andırıyor biraz. Benim bu üründen beklentim çok yüksek.

sitesine ön sipariş butonuna tıklayın, mail adresinizi girdiğinizde bir teşekkür maili geliyor, gönderen kişinin adı soyadı Yavuz Bozkurt. Türk olduğu kesin.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-29-16-14-59-463_com.google.android.gm.jpg
    Screenshot_2020-11-29-16-14-59-463_com.google.android.gm.jpg
    62.5 KB · Görüntüleme: 33
Geri