• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

Alınık Klt kahve saklama kabı

Selamlar arkadaşlar elinde olurda fazla kabı olan varsa satın almak isterim.

Aşağıdaki konuya da bir göz gezdirin derim.

Sanırım 80 lira civarında olur. Toptan fiyatı 4 kusur dolar görünüyor 400ml olanın

Yakında geliyormuş. Şu an gümrükte diye biliyorum :)

Fiyatlandırma umarım makul olur. Ben de düşünüyorum. Videolarda güzel duruyor.

KLT lerin fiyatı ne kadardı en son?
Videoyu bizimle paylaşabilirmisiniz? kltler boy boy satılıyormuş sanırım ama 40 tlden fazla değil forumda yazanlara göre, umarım timemore tatmin eder fiyat olarak. Ayrıca kltninde çok sağlıklı bir seçenek olduğunu düşünmüyorum çünkü çalışma mekanizması fellowlar gibi
içerideki havayı atmaya değil sıkıştırarak minimalize ederek çalışıyor.

Videoyu bizimle paylaşabilirmisiniz? kltler boy boy satılıyormuş sanırım ama 40 tlden fazla değil forumda yazanlara göre, umarım timemore tatmin eder fiyat olarak. Ayrıca kltninde çok sağlıklı bir seçenek olduğunu düşünmüyorum çünkü çalışma mekanizması fellowlar gibi
içerideki havayı atmaya değil sıkıştırarak minimalize ederek çalışıyor.

Evvet şimdi buldum güzel görünüyor cidden küçük olması da avantaj sağlar zaten bir kahveyi 250gr fazla tüketemiyoruz 😅

Geri