• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kitchenaid 5kcg0702eer hakkında bilgisi olanlar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trunge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

trunge

Üye
İsim
Tuncay O.
Daha fazla  
İsim
Tuncay O.
Herkese merhaba, elektrikli kahve öğütücüsü arayışındayım özellikle espresso öğütebilen. Fakat çok hızlı dönmeyen bir ürün ararken Kitchenaid 5kcg0702eer modeline denk geldim. 57mm Flat Burr 450 rpm. Amazon kullanıcı yorumları dışında herhangi bir video incelemesine denk gelemedim. Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Merhaba

Neden çok hızlı dönmeyen bir öğütücü arıyorsunuz? Bütçeniz ne kadar?

Model numarasını hatırlamıyorum ama tasarım olarak buna benzeyen bir kitchen aid kahve öğütücüsü zamanında araştırmıştım. Pek olumlu yorumlar okumamıştım hakkında.

Merhaba

Neden çok hızlı dönmeyen bir öğütücü arıyorsunuz? Bütçeniz ne kadar?

Model numarasını hatırlamıyorum ama tasarım olarak buna benzeyen bir kitchen aid kahve öğütücüsü zamanında araştırmıştım. Pek olumlu yorumlar okumamıştım hakkında.
Merhabalar, çok hızlı olduğunda hem ısı hem de toz oranı artıyor diye biliyorum. Bu yüzden çok hızlı olmayan bir öğütücü arıyorum. Bütçem 2000TL civarı. Amazon Germany'de uygun ürünler var ama iş görür mü bilemiyorum. Forumlarda da her makine için kötü yorum var bu yüzden kafam çok karışık.

Merhabalar, çok hızlı olduğunda hem ısı hem de toz oranı artıyor diye biliyorum. Bu yüzden çok hızlı olmayan bir öğütücü arıyorum. Bütçem 2000TL civarı. Amazon Germany'de uygun ürünler var ama iş görür mü bilemiyorum. Forumlarda da her makine için kötü yorum var bu yüzden kafam çok karışık.

Kafede kullanmayacağınız için ısının sizin için problem olacağını düşünmüyorum. Bütçenize göre alabileceğinizi cihazlar düz bıçaklı Eureka olabilir bu konuda size @raistlin Togay Bey yardımcı olur. Diğer bir seçenek Lelit Fred olabilir oda @Globally Yiğit Bey yardımcı olur.

Kafede kullanmayacağınız için ısının sizin için problem olacağını düşünmüyorum. Bütçenize göre alabileceğinizi cihazlar düz bıçaklı Eureka olabilir bu konuda size @raistlin Togay Bey yardımcı olur. Diğer bir seçenek Lelit Fred olabilir oda @Globally Yiğit Bey yardımcı olur.
Aslında aklımda ilk olarak Lelit Fred vardı ama yorumları okudukça biraz uzaklaştım. Eureka Crono dışında da pek seçenek yok gibi görünüyor. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba,

Eureka Mignon Crono bütçe ve kullanımınız için uygun olacaktır model ailemiz arasından. Dilerseniz yardımcı olmamız için doğrudan iletişime geçmeniz yeterli. Sevgiler.

Aslında aklımda ilk olarak Lelit Fred vardı ama yorumları okudukça biraz uzaklaştım. Eureka Crono dışında da pek seçenek yok gibi görünüyor. Teşekkür ederim.
Merhaba,

Lelit Fred modelimizi kullanan baya bir kullanıcımız mevcut ve genelde memnunlar. Fiyatına kıyasla öğütüm homojenliği performansı çok iyi olduğunu düşünüyoruz :) . Okuduğunuz yorumları bizimle paylaşabilir misiniz

Merhaba,

Lelit Fred modelimizi kullanan baya bir kullanıcımız mevcut ve genelde memnunlar. Fiyatına kıyasla öğütüm homojenliği performansı çok iyi olduğunu düşünüyoruz :) . Okuduğunuz yorumları bizimle paylaşabilir misiniz
Merhabalar, teker teker yorumları bulup paylaşmam biraz zor olacak ama bulup paylaşmaya çalışırım. Genel olarak statiklenmenin çok olduğu, kanalda fazla kahve kaldığı, satın alanların kısa süre içinde yeni bir değirmene geçtiği gibi yorumlar var. Bir yandan da f/p ürünü olduğu da söyleniyor. Çok iyi bilmediğim konular ama nedense yorum yapanlar hep daha pahalı ürünleri tavsiye ediyor. Açıkcası azıcık bilgim ve mantığımla konik değirmenin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

Geri