• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kitchen Coffee Roasters

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ckn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ckn

Barista
İsim
Kerem
Daha fazla  
İsim
Kerem
Gene Minsk'te yer alan başka bir kavurucu.

https://kcr.by/

Yerleri enteresan bir yerde, eskiden fabrika bölgesi olan ve sonrasında döünşüme giren bir bölgede, terkedilmiş/boşaltılmış bir fabrikanın ufak iki bölümünü kullanıyorlar. Bir kavurmahaneleri var, bir de ufacık kahve dükkanları var aynı bina içinde. Yalnız yolu düşen olursa diye uyarayım, girişi vs bulması aşırı zor bir yer.

Kahve dükkanı bölümü minicik, kocaman bir masa var o kadar. Bir de kahvelerin hazırlandığı ufak bir alan yapmışlar. Espresso makinesi olarak La Marzocco Linea Mini koymuşlar, onun yanıdna da bilumum demleme ekipmanı var.

Double espresso içtim, yanlış hatırlmaıyorsam çekirdek etiyopya çekirdeğiydi. Aklımda kalan natürel bir çekirdekti ama sitelerine bakınca espresso için naturel etiyopyaları gözükmüyor, belki de ben yanılıyorumdur. Oldukça dengeli, hoş içimli ve keyifli bir espressoydu.

Kendime iki adet çekirdek aldım, biri Kenya Endebes, naturel işlenmiş bir çekirdek odluğu söylendi:

Diğeri de Ethiopia Haricha Anaerobic Fermentation:

İlk olarak Kenya'yı açtım. İlginç bir çekirdek. İlk denemelerimde yoğun ama çok yoğun bri bitter çikolata tadı aldım .Şimdilik başka bir tat alamadım. Kahve soğdukça çikolata tadı gidiyor ve bitter bir tat ve yoğun bri tatlılık kalıyor. Tabii daha ilk denemelerim olduğu için ön yargıyla yaklaşmıyorum .denemlerim artıkça potansiyeline daha fazla ulaşacağımı düşünüyorum. (web sitesinde tadım notalarında: Sweet pure coffee with the aroma of black tea and chocolate truffle, complex, bright acidity, dense, juicy body, notes of dark chocolate, orange, dried strawberry on the palate and a long aftertaste of dried fruit and caramel yazıyor. Dark chocolate ve sweet çok net alınıyor. Geri kalana henüz ulaşamadım)

Yarın da Etiyopya Anaerobic Fermentasyon'u açacağım. Hayırlısı diyelim :-)

Geri