• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kinto Dripper

korhan

Yeni Üye
İsim
korhan
Daha fazla  
İsim
korhan
Espresso Makinesi
delonghi ecp 35.31
Değirmen
comandante c40 wenge veneer, delonghi kg79
Ekipmanlar
hario: v60 ceramic dripper, drip scale, buono drip kettle | chemex, bialetti mokapot, delter press
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Herkese merhaba,

Kinto Dripper almak istiyorum.
Bu forumda veya başka kaynaklarda çok fazla Türkçe içeriğe rastlamadım.
Acaba buralarda kullanan arkadaşlar var mıdır? Memnun musunuz, değil misiniz, kendi filtre kağıdından başka hangi filtre kağıdı ile önerirsiniz?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhabalar, 1 sene kadar önce petra'dan almıştım Kinto. Kendi filtre kağıdı ile değil ama V60 02 filtre ile kullandım, iyi demlemeler de elde ettim diyebilirim rahatlıkla.

Daha sonra ısı stabilizasyonu ve hafifliği nedeniyle plastik V60/02 aldım, bununla daha rahat rao spin yapabildiğim ve arasında bir fark olmaması sebebiyle(benim gözlemlediğim) kintoyu sattım.

Diyeceklerim bu kadar :)

Kinto filtre kağıdı deneyen oldu mu?

Geri