• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kickstarter Projesi: Frankone

sozlerulkesi

Yeni Üye
İsim
Kemal
Daha fazla  
İsim
Kemal
Merhaba Frankone diye bir ürün var, Kickstarter projesi. Şarj edilerek çalışan bir tür frencpress. Fiatı da galiba 100 dolar civarı bir şeydi. Ofiste büyük filtre kahve makinelerinin yerine böyle pratik bir ürün alınır mı sizce? Doğrusunu söylemek gerekirse frenc press'in yaptığı kahveyi pek beğenmiyorum ama bu ürün de aynı mantıkla çalışıyor aslında. Videolardan izledim tortu bırakıyor bu üründe, hatta sordum da ilgililer öğütülmeyle ilgisi olduğunu söylediler. Ne dersiniz fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20200424_091153.jpg
    IMG_20200424_091153.jpg
    60.1 KB · Görüntüleme: 25
Elektronik olması beni biraz düşündürdü. Benim tercihim Aeropress ya da Delter Press olurdu. Bu ürünlerden daha pratik gelmedi bana...

Merhaba Frankone diye bir ürün var, Kickstarter projesi. Şarj edilerek çalışan bir tür frencpress. Fiatı da galiba 100 dolar civarı bir şeydi. Ofiste büyük filtre kahve makinelerinin yerine böyle pratik bir ürün alınır mı sizce? Doğrusunu söylemek gerekirse frenc press'in yaptığı kahveyi pek beğenmiyorum ama bu ürün de aynı mantıkla çalışıyor aslında. Videolardan izledim tortu bırakıyor bu üründe, hatta sordum da ilgililer öğütülmeyle ilgisi olduğunu söylediler. Ne dersiniz fikirlerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.

french press ile aynı. kısaca immersion.
french press 50 liraya bulabilirsin
frankone 700-800 lira
aynı tadı alacağın kahve için neden en az 10 katı para vereyim :)
kickstarter da bazı ürünler gerçekten gereksizlik örneği.

Haklısınız çok pahalı gerçekten. Aynı mantıklı çalışıyor olmasaydı hani bir kağıt filtre yerleştirip suyun dökümü öyle gerçekleştirilebilseydi belki değerdi.

Geri