• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kickstarter Projeleri

Herkese selamlar sanırım daha önce açılmadı bu konu aradım bulamadım.. Eger takip ettiginiz yada denk geldiginiz kickstarter projelerini burdan duyurursak belki en uygun fiyattan yada yeniliklerden haberdar olmus hatta o projenin tutup tutamayacağıni bile tartışıriz.. Varsa bekleriz...

Ben bir süredir Kelvin kavurucuyu merak ediyorum bu aralar tamamlanacak proje, ev kullanıcıları için yeterli olacak bir üründür umarım ki bu alanda çok ciddi bir açık olduğunu düşünüyorum İkawa dışında elle tutulur bir cihaz yok gibi İkawa'nın da fiyatı malum çok ev kullanıcısına hitap etmiyor açıkcası :)

Kelvin'in ön satış fiyatı şuan 250 dolar bu arada

Ben bir süredir Kelvin kavurucuyu merak ediyorum bu aralar tamamlanacak proje, ev kullanıcıları için yeterli olacak bir üründür umarım ki bu alanda çok ciddi bir açık olduğunu düşünüyorum İkawa dışında elle tutulur bir cihaz yok gibi İkawa'nın da fiyatı malum çok ev kullanıcısına hitap etmiyor açıkcası :)

Kelvin'in ön satış fiyatı şuan 250 dolar bu arada

Çok güzelmiş ya.

Geri