• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kettle'ım bozuldu. (Yeni kettle almaya karar verdim konu kilit)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sözen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sözen

Üye
İsim
Sözen El değirmeni
Daha fazla  
İsim
Sözen El değirmeni
Espresso Makinesi
Sözen el değirmeni
Değirmen
Sözen el değirmeni
Ekipmanlar
Sözen el değirmeni
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Eminönü
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Eminönü
Merhabalar, uygun başlık bulamadım eğer yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim. Bugün Gordion siparişim elime ulaştıktan sonra uzun zamandır biriktirdiğim tüm kahveleri demlemeye başladım. En son Preondan gelen kahveleri demleyecektim ki ne göreyim, Kettle çalışmıyor. Acaba fazla çalıştırdım diye bozuldu mu yoksa başka bir sorun mu var daha önceden böyle bir sorun yaşayanlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler

Kettle Sözen değilse bozulur, normaldir.
Yok hayır sözen değil maalesef. Eminönünde ustaya sordum ama elektrikli gooseneck üretmediğini söyledi. Şimdi sizden duyuyorum ben de sözen kettleı.

Geri