Merhaba. Linkte yer alan dereceyi almıştım. Deneme amaçlı hem kettle hem de çaydanlıkta su kaynatıp ölçüm yaptım. İkisinde de kaynama noktası yaklaşık 95 derece çıktı ve daha yüksek dereceyi görmedim. Birkaç defa denedim, musluk suyu, Erikli su ve sonuç genelde aynı. Suyun kaynama noktasının bilimsel boyutunda; deniz seviyesi, saf su olup olmaması, kullanılan suyun içeriğindeki mineraller vb. etkenler var olmakla birlikte, acaba derece bozuk mu/kalibrasyonu sorunlu mu diye düşünmeden edemedim. Konu ile ilgili bilgi/tavsiyelere ihtiyacım var.
Weather Forecast NSF Barista Termometre Sıvı Gıda Et Su Sıcaklık Ölçer thr293 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com