• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kesinlikle tavsiye !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emugal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emugal

Yeni Üye
İsim
Uğur
Daha fazla  
İsim
Uğur
Sevgili arkadaşlar demleniyor.com dan bir hafta önce Ethiopia Yirgacheffe Kochere Gr1 aldım V 60 la mükemmel sonuç vermesine rağmen sanki tam potansiyeline ulaşamamış hissettim ben aldığımda 3-4 gün önce kavrulmuştu tabii nihai sonuca ulaşamadan kahvem bitti bugün tekrar aynı kavrumu satın aldım ve eve gelir gelmez duble Türk kahvesi yaptım arkadaşlar tüm meyve tatları resmen ağzımda coştu telveyi de içmek zorunda kaldım. Şiddetle tavsiye ediyorum 60,90 TL ye alabileceğiniz ender kahvelerden. Kahve 87 puan.

Reisi hatırladım ben

1629455009938.png

Sevgili arkadaşlar demleniyor.com dan bir hafta önce Ethiopia Yirgacheffe Kochere Gr1 aldım V 60 la mükemmel sonuç vermesine rağmen sanki tam potansiyeline ulaşamamış hissettim ben aldığımda 3-4 gün önce kavrulmuştu tabii nihai sonuca ulaşamadan kahvem bitti bugün tekrar aynı kavrumu satın aldım ve eve gelir gelmez duble Türk kahvesi yaptım arkadaşlar tüm meyve tatları resmen ağzımda coştu telveyi de içmek zorunda kaldım. Şiddetle tavsiye ediyorum 60,90 TL ye alabileceğiniz ender kahvelerden. Kahve 87 puan.

Selamlar,

Eğer aldığın çekirdek light roast diğer bir değiş ile filitre kahve kavrumu ise degassing sürecinin bitmesini 10-15 aralığında beklemekte fayda var.Tabi ki bu süre hususunda kavurucunun paylaştığı süreçte kıymetli lakin kavrumun üzerinden 3-4 geçmiş ise çekirdekten net bir performans alabilmek zor.

Nacizane tavsiyemdir ne olur ukalalık olarak algılamayın.

Selamlar,

Eğer aldığın çekirdek light roast diğer bir değiş ile filitre kahve kavrumu ise degassing sürecinin bitmesini 10-15 aralığında beklemekte fayda var.Tabi ki bu süre hususunda kavurucunun paylaştığı süreçte kıymetli lakin kavrumun üzerinden 3-4 geçmiş ise çekirdekten net bir performans alabilmek zor.

Nacizane tavsiyemdir ne olur ukalalık olarak algılamayın.
Şu anda 11-12 gün baremine ulaştı zaten. 👍

İmla işaretleri ve satır araları olmayınca birkaç kez okumak zorunda kaldım :)

Doğal işlenmiş Etiyopya kahveleri Türk kahvesine çok yakışıyor. Afiyet olsun. 🤘

o an çok mutluydum dümdüz yazdım üstad, bu arada kahve beni gerçekten mutlu ediyor bilmiyorum bende bir gariplik var galiba :)

Selamlar @emugal

İyi çekirdek ve iyi demlenmiş kahve hepimizi mutlu ediyor dostum ve bu mutluluğumuzuda mutsuzluğumuzuda paylaştığım bir platform burası yani doğru adrestesin :=))

Geri