Bir iki hafta önce 1zpresso değirmenleri için kampanya yapıldı. Yanlış hatırlamıyorsam %15 gibi bir indirimdi dems coffee üzerinden.Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.
@miyankizu Aliexpress'i de takip ediyorum ama JX-Pro modeli için Aliexpress fiyatları, 1Zpresso'nun kendi sitesine kıyasla çok yüksek geldi ve 1 ay gibi bir süre beklemek de pek istemiyorum açıkçası. 1Zpresso sitesinin kargo süresini sormamın sebebi de oydu.
@vetiverfan Evet, Dems tarafından satışının olduğunun farkındayım. 1Zpresso'nun sitesinden her yere kargo 10 dolar olduğu belirtilmiş. 169 dolar + gümrük vergisi gibi bir meblağa geliyor. Eğer gümrük vergisi çok yüksek tutmazsa (%20'den daha düşük bir ödeme) kendi sitesinden almak mantıklı olabilir. Ne kadar gümrük vergisi ödendiğini sormamın sebebi de oydu.
Evet bu indirim ile almak daha mantıklı, 180 dolara tekabül ediyor. 1zpresso nun sitesinde ise jx pro kargo ile 170 dolardı. Vergi 10 dolar üzerinde çıkabilir, riske girmeyin derim. İndirimi beklerseniz daha güvenli alışveriş yapabilirsiniz.Bir iki hafta önce 1zpresso değirmenleri için kampanya yapıldı. Yanlış hatırlamıyorsam %15 gibi bir indirimdi dems coffee üzerinden.
Forumda arama yaparsanız çıkması lazım, hatta yeni gelecek modeller için tekrar bir indirim olacaktı yakın zamanda.
Dems Coffee iyi bir indirim yaparsa benimde listemde bir JX Pro almak var. Acele minga siga siga diyor ve bekliyorum.Cevaplarınız için teşekkür ederim. Dems indirimini bekleyeyim o zaman![]()
Ayrıca sizlerin de başka değirmen önerileriniz varsa değerlendiririm. Genellikle TK, V60 ve Moka Pot kullanıyorum.
Teşekkür ederim size de sabırlar diliyorum![]()