• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kendi Sitesinden 1Zpresso Değirmen Almak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pankow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pankow

Üye
Herkese selamlar,

Kendi sitesinden 1Zpresso JX-Pro değirmen almayı planlıyorum. Yine bu şekilde almış olanlara bazı sorularım olacaktı.

1)Kargo ne kadar sürede geldi?

2)Ne kadar gümrük vergisi ödediniz?

Teşekkürler :)

Kendi sitesi gönderim yapıyor mu bilmiyorum ama Aliexpress deki leshu yada jaffee isimli satıcılardan sepete ekleyip bir zaman beklerseniz güzel kuponlar veriyorlar. Ben kendi kuponlarım artı mağaza kuponlarıyla piyasasına göre 30 dolar civarında daha uyguna almıştım.

Ürünün ülkemizde de satışı var, belki görmemişsinizdir diye söylemek isterim. Çılgın bir indirim bulmadıysanız yurtdışı fiyatında gibi geldi bana. Hatta belki daha iyi? 160$(ürün)+32$(%20 vergi)+ kargo?

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.

@miyankizu Aliexpress'i de takip ediyorum ama JX-Pro modeli için Aliexpress fiyatları, 1Zpresso'nun kendi sitesine kıyasla çok yüksek geldi ve 1 ay gibi bir süre beklemek de pek istemiyorum açıkçası. 1Zpresso sitesinin kargo süresini sormamın sebebi de oydu.

@vetiverfan Evet, Dems tarafından satışının olduğunun farkındayım. 1Zpresso'nun sitesinden her yere kargo 10 dolar olduğu belirtilmiş. 169 dolar + gümrük vergisi gibi bir meblağa geliyor. Eğer gümrük vergisi çok yüksek tutmazsa (%20'den daha düşük bir ödeme) kendi sitesinden almak mantıklı olabilir. Ne kadar gümrük vergisi ödendiğini sormamın sebebi de oydu.

Öncelikle cevaplarınız için teşekkür ederim.

@miyankizu Aliexpress'i de takip ediyorum ama JX-Pro modeli için Aliexpress fiyatları, 1Zpresso'nun kendi sitesine kıyasla çok yüksek geldi ve 1 ay gibi bir süre beklemek de pek istemiyorum açıkçası. 1Zpresso sitesinin kargo süresini sormamın sebebi de oydu.

@vetiverfan Evet, Dems tarafından satışının olduğunun farkındayım. 1Zpresso'nun sitesinden her yere kargo 10 dolar olduğu belirtilmiş. 169 dolar + gümrük vergisi gibi bir meblağa geliyor. Eğer gümrük vergisi çok yüksek tutmazsa (%20'den daha düşük bir ödeme) kendi sitesinden almak mantıklı olabilir. Ne kadar gümrük vergisi ödendiğini sormamın sebebi de oydu.
Bir iki hafta önce 1zpresso değirmenleri için kampanya yapıldı. Yanlış hatırlamıyorsam %15 gibi bir indirimdi dems coffee üzerinden.
Forumda arama yaparsanız çıkması lazım, hatta yeni gelecek modeller için tekrar bir indirim olacaktı yakın zamanda.

Bir iki hafta önce 1zpresso değirmenleri için kampanya yapıldı. Yanlış hatırlamıyorsam %15 gibi bir indirimdi dems coffee üzerinden.
Forumda arama yaparsanız çıkması lazım, hatta yeni gelecek modeller için tekrar bir indirim olacaktı yakın zamanda.
Evet bu indirim ile almak daha mantıklı, 180 dolara tekabül ediyor. 1zpresso nun sitesinde ise jx pro kargo ile 170 dolardı. Vergi 10 dolar üzerinde çıkabilir, riske girmeyin derim. İndirimi beklerseniz daha güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

fatura ile yollarlarsa mal bedelinin %20'si + gümrüğe sunma ücreti ödersiniz sadece. değecek bir indirim değil, türkiyedeki indirimleri takip etmek daha mantıklı olabilir.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Dems indirimini bekleyeyim o zaman :)

Ayrıca sizlerin de başka değirmen önerileriniz varsa değerlendiririm. Genellikle TK, V60 ve Moka Pot kullanıyorum.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Dems indirimini bekleyeyim o zaman :)

Ayrıca sizlerin de başka değirmen önerileriniz varsa değerlendiririm. Genellikle TK, V60 ve Moka Pot kullanıyorum.
Dems Coffee iyi bir indirim yaparsa benimde listemde bir JX Pro almak var. Acele minga siga siga diyor ve bekliyorum. ;)

Merhaba benimde jx-pro çok hoşuma gitti.
Takibe aldım bi %30 indirim gelir mi ? :)

Selamlar,

Geçtiğimiz hafta pazartesi elime ulaşan JX Pro değirmeni ile ilgili yaşamış olduğum süreçten bahsetmek isterim.

Değirmenin siparişini DemsCoffee'den verdim ve siparişi verdiğim günün hemen ertesi ürünüm kargodaydı.Hatta ikamet ettiğim yer hasebi ile çalıştıkları kargo şirketinin dışında bir şirket ile gönderilmesini rica ettim,aksi halde 40 km yol kat ederek ürünü teslim alabilecektim,hiç bir şekilde geri çevirmediler ve tek bir mail ile yerine getirdiler.Değirmen hususunda ne zaman desteğe ihtiyacım olsa hemen aradılar.Hem nazik ve güler yüzlüler hemde ürünlerinin sonuna kadar arkasında duruyorlar.

Ben markanın kendi sitesinden nasıl sipariş edebileceğimi hiç araştırmadım bu nedenle yalnış bişiy yazarak hatalı bir yönlendirmede bulunmak istemem fakat demsCoffee beni hiç üzmedi.Ne yazık ki forumda bir temsilcileri yok olsa bir kez daha teşekkür ederdim :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim size de sabırlar diliyorum :D

Selamlar @Becermen

Bende biraz aceleci davranarak Molent aldığım dediğini görmeden yazmıştım.1Zpresso almayı planlayan arkadailara bir örnek olur en azından :=) Öncelikle güle güle kullan,bende Molent G50 ile 1Zpresso JX Pro arasında kalmıştım fakat espressoya doğru yüzümü döndüğüm için JX PRO tercih ettim eğer pour-over/filitre demleyeceksen ki forumumuzda da yazılanlar var bu nedenle memlun kalabileceğini düşünüyorum,kendim deneyimlemediğim için net bir yorumum yok.

Güle güle güzel zamanlarda kullanmanı dilerim,kahve ile kal.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Benim en çok hoşuma giden click sistemi olmuştu JX-Pro’nun. İzlediğim videolarda da oldukça başarılı bir performans gösteriyordu. Siz de güle güle kullanın :) Ben de alışveriş deneyimimden bahsedeyim o zaman, Arabica Coffee House’tan aldım. Diğer Molent G50 konusunu okuyanlar belki görmüştür, kullanılmış ürün gönderildi. Yaşanılan bu aksilik kısa süre içinde çözüldü. Biraz uğraştırmış olsalar da iletişimleri gayet iyiydi, istediğim zaman sorunsuz ulaştım.

Geri