• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kayseriden Selamlar

mentalfeed

Barista
İsim
Hurşit
Daha fazla  
İsim
Hurşit
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kayseri
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Develi
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
TALAS
Herkese merhabalar

Genelde forumlarda, sosyal medyada şehir yazmayı ırkçılık gibi görenler vardır affınıza sığınırız ondan daha çok nitelikli kahve için bahane oluşturmaya çalıştım

Kendim öğretmenim, detailing hobisiyle de ilgileniyorum. Adım Hurşit 30 yaşındayım Develideyim. 6 yıldır kaliteli kahve için french, v60, moka potlardan tüketiyorum. Çekirdekleri hep kafeingodan aldım ama şöyle bir bakınca sitede göremedim. İnşallah pot falan kırmamışızdır

Keyifli cupping ve forumlar dilerim

hoşgeldiniz

Geri