• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kawa Coffee

  • Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi
Drima zede ve del fuego çok başarılı iki kahve şiddetle tavsiye ederim
 
worka benzeri mi? anaerobik gorunce kaciyorum artik 🤪

Drima Zede koku ve aroma olarak benzersiz bu zamana kadar kokusu baştan çıkarıcı buna benzer bir kahve koklamadım. Tadsal olarak maalesef kokusu kadar etkileyici değil. Kawa dan sonra bu kahveyi Gardelli ve Coffea Circulor satmaya başladı. Denemenizi öneririm. Del fuego workaya göre daha yoğun bir anaerobik kokusu var tadsal olarak tarçın gibi baharat notaları hakim, Worka ise daha tatlı ve tropikal meyve tadında.
 
Geçen Suat Bey sağolsun bir örnek getirdi tattık beraber Ninety Plus Panama Caturra'yı. Tek demlemede gerekeninden kısa demlemiş olsam dahi, tatlılık dolayısıyla az olsa da, tatlar belirgin, katman katmandı. Kuru kokuda başta bayağı bildiğiniz çilekli çikolataları andırdı bana, sonrasında olgunlaşmamış şeftali ve ilerledikçe parfümsü bir kuru kokusu vardı.

Demleme çok kısa sürdüğü için tam potansiyel tadını alamasa dahi ben de kivi ve şeftali gibi tadım notları aldım. Bayağı başarılı kahve.
 
4BC063A0-B5C8-488D-AC1F-6FD1883EF508.jpegGeçen çarşamba verdiğim siparişler bugün elime geçti umuyorumki lezzetli kahveler içeceğiz.
 
Kahve kulübü indirim kodu:
KawaKahveKulubuFriends
10% off during one year.
 
Geri
Üst