Arkadaşlar selam, klübe yeni üye oldum ancak daha önce hesap açmadan girip okuyordum. Kendimden çok kısa bahsetmek gerekirse yüksek lisans döneminde nitelikli kahve ile haşır neşir olmuş birisiyim. Hala iyi bir damak geliştiremesem de kendi çapımda yeni kahveler denemeye çalışıyorum. Buraya üye olup bu postu açma sebebim bir araştırma ile ilgili. Ben şu an yurtdışında doktora yapmaktayım ve araştırmalarımdan birisi de türkiye'de özel ya da kamu sektöründe çalışan insanların ev baristalığından kavurucuya veya kahve dükkanı sahipliğine uzanan yolculuğu. Bir dönem ankara'ya hakimdim ama hem zaman geçti hem de birçok mekan açıldı. Özellikle istanbul konusunda bu konuda biraz desteğe ihtiyacım var. Geçmişi beyaz yakalı diyebileceğimiz şu an kavurucu ya da coffeeshop sahibi kişiler aramaktayım. Sitede kendi youtube kanalları ya da instagram sayfası olan, nitelkli kahve camiası ile iyi ilişkileri olan üyeler var. Mümkünse bu bahsettiğim profilde bildiğiniz insanları yazarsanız çok yardımı dokunur. Herkese teşekkürler.