• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kavurma Makinaları ve Kavurmaya Yardımcı Programlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrekara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
E

emrekara

Guest
Merhaba herkese. Foruma yeni katıldım. Abiler açıkcası biraz çevrim dışı gezindikten sonra siteye kayıt oldum ve faydalı bilgiler var. Buna çok sevindim. Ve emeği olan herkese teşekkür ederim... Bende çok uzun zamandır uğraştığım herşeyi hem paylaşmak hem de bilgi edinmek istedim. Kendimden bildiğim bişey var o da şu ki; yardım alabileceğim kimse yoktu bu tarz konularda. Şu sıralar kendi kendime mini sample roast için kullandığım makinama bir düzenek yapmaya çalışıyorum. Artisan yahut diğer yardımcı programlarla kullanabilmek adına. Ana-temel kullandığım makina toper. Bahsettiğim makinam daha küçük bir manuel kavuruuc. Bu süreci hem adım adım buraya yazmak eklemek istedim hem de takıldıkça sormak istedim. Diğer yardımcı programların kullanımları da dahil bilgi edindikçe konuya ekleyeceğim. Sizinde elinizde bu konu başlığıyla alakalı veriler varsa ve eklerseniz çok sevinirim...

Çok teşekkür ederim. Bu iki günlük sokağa çıkma yasağında biraz yol katettim. Bununla ilgili paylaşımı gün içerisinde yapıcam. Umarım faydalı olur...

Geri