• Ocak Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kava Coffee Roasting

Site tasarımları güzel ama ben mi bulamadım bilmiyorum hiç bir çekirdekte çiftlik bilgisi yetiştirilme koşulları vb kısacası kahvenin hikayesi yok. SCA nın kurallarına göre bir kahveninin nitelikli olabilmesi için çiftlik bilgilerinin muhakkak olması gerekiyor.

merhabalar, geçenlerde başlık açıp aradığım odunsu, tütünsü tadı sumatra çekirdeklerinde buldum. nasıl derseniz; origami, v60 ve kalita’da ideal tarife bir türlü ulaşamadım(denemeye devam), yani evet istediğime çok yakındı ama tam değildi. delter press ile 15/220 oranda g50 36 klik/ kaynadıktan 1 dk sonra buzdağı su / 00:30 50g blooming, kalan su 2:00’de bitiş. bu tarifle müthiş odunsu, tütünsü tadı yakaladım, bu tadı arayanlar deneyebilir, iyi forumlar :)

Geri