• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Katlanabilir Dripper

BlackCoffee

Yeni Üye
İsim
Gürhan
Daha fazla  
İsim
Gürhan
Merhaba,

Mevcutta Hario V60 02 plastik dripper kullanıcısıyım, kamp ve trekkinklerde kullanmak için katlanabilir bir dripper arıyorum, plastik Hario ağırlık olarak çok sıkıntı olmasa da sırt çantalı gezilerimde hacim olarak çok yer kaplayacaktır.
Türkiye'de satış yapan siteleri incelediğimde sadece duvarları olmayan iç içe geçmeli çelik ve plastik modelleri bulabildim, bunlar da ısı kaybı ve su akış hızı noktasında sorun yaratacaktır diye düşünüyorum.

Bu anlamda Hario V60 02 ile benzer ölçülerde ve Türkiye'de satışı yapılan önerebileceğiniz bir katlanabilir ve duvarlı dripper var mıdır ?

Teşekkürler

Türkiye’de satılan demişsiniz ancak AliExpresste şöyle bir dripper var fiyatı da görece ucuz, düşünürseniz.

gezici birisi için en güzel kahve ekipmanı Delter/Aeropress.
yanına da el değirmeni. hiç yer kaplamadan, demlik vs. ihtiyacı olmadan kampta trende vapurda kahve için ideal. katlanabilirden ziyade bu tarz ekipman düşünmenizi tavsiye ederim ben de.

Türkiye’de satılan demişsiniz ancak AliExpresste şöyle bir dripper var fiyatı da görece ucuz, düşünürseniz.
Bence de en mantıklısı delter coffee press. Sizin gibi ben de kahve içme imkanı olmayan yerlere gittiğimde kullanmak için aldım ve mükemmel iş görüyor. Parasının hakkını da kesinlikle veriyor.

Hocam v60 olunca her türlü dokus sıkıntı olacaktır. Tabi yanınızda kaz boyunlu kettle yoksa. Diğer arkadaşların dediği gibi delter, aeropress gibi aletler şekil olarak da çantaya sıkıştırmaya daha uygun.

Teşekkürler arkadaşlar,
Aero/Delter Press şuan için bütçemi aşıyor,3-4 ay sonra almayı planlıyorum bu yüzden yakın zamandaki outdoor etkinliklerim için uygun bütçeli bir çözüm arıyorum aslında.

Hali hazırda Aero/Delter Press indirimde ve kampanya olan bir yer var mı? Gözden kaçırmış olabilirim.Hareket kabiliyeti katması konusunda evet tercih edilesi ürünler.

Geri