• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kasuya 4:6 için dripper

İsim
Mert Sever
Daha fazla  
İsim
Mert Sever
Merhaba Kasuya sistemine geçmek istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Yüksek aroma Düşük bitterlik için.
Genelde siyah seramik yavaş akan bir dripper tercih ediliyor plastik olan verisyonu yokmudur bulamadım.
bu demlemeyi yapanların yorumlamasına ihtiyacım var. Standard Plast,k dripper ile Kasuya method ta + /- ne olur.
Timemore cristal eye de bi taraftan kafamı karıştıyor.
Cleverla hali hazırda çok lezzetli aromalı kahveler alıyorum.
tecrübelilerin yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.

ilk basladigim zamanlar kasuya metodu yapiyordum tarifteki sureyi yanlizca kalin cekirdek cekimlerde tutturabildim. ardindan james hoffmann ultimate v60 uzerinden ayarlayarak yaptim. normal porselen v60 ile yaptim kasuya modelini denedim fakat ml yuksek yaptigimda tikanma ve tasmalar oldu siyah kasuya dripper onermem tecrubelerimden kaynakli. Yinede keyif ve damak zevki oldugundan tartisilmaz tabiki kisisel deneyim farkli olmasi sebebiyle standart v60 oneririm yeni koyu yesil rengi vs cikmisken iyi gunler

Ben kasuya dripper denemedim ancak sırf bir demleme metodu için yeni bir dripper almayı mantıklı bulmuyorum. Ben derim ki bir Cafec TH-2 alın, yani yavaş dripper yerine yavaş filtre kullanın, iş görecektir. Filtre yavaş ama bitter tatlara sebep olmuyor.
Arkadaşa katılıyorum, aynı zamanda Kasuya dripper marketing ürünü, Güral ve Kütahya dripperlar da kanalları yok akıl yavaş olur.

*Filtre ve dripper farketmeksizin, çok hızlı ya da çok yavaş olmadığı sürece herhangi bir dripper ya da filtrede kasuya yöntemini öğütüm ayarı yaparak kullanabilirsiniz.

Geri