• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kasım Ayı Aylık Alım Genel Değerlendirme (Circulor)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lorenzen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kasım Alımından En Beğendiğiniz Circulor Kahvesi Hangisiydi?

• Kullanılan toplam oy
    30

Lorenzen

Üye
Taş gibi bir alımdı. (burada mesaj var.)

KahveKulubü'nün 1. yıl özel alımında ağırladığımız Coffee Circulor'ın özel bir seçkisiyle tamamladık. Puanları oldukça yüksek, hatta biri gesha, 3 kahve vardı ve bence 2 tanesi çok iyiydi. Sonuncusu ise yılın hayal kırıklığı oldu kendi adıma.

Uganda ve Sheva'yı hala içiyorum, her seferinde aynı tat aynı keyif. Tam tersi ise Nicaragua için. Gerçi ona da bir çözüm buldum, sabah karton bardağa demliyor ve serviste içiyorum. Büyük umutlarla transfer edilen futbolcunun performans gösteremeyip kadro dışı bırakılması ve paf takımla antreman yapmaya başlaması gibi kızağa çektim kendisini. Cam bardağa bile temas ettirmiyorum :D

Kambaleşe meyvemsi, çiçeksi tatları arayanlar için iyi bir seçenek değil tabii, hafif kakao-karamel tatları ve narenciye asiditesi ile çok düz bir deneyim sunsa da onun da meraklısı vardır tabii. Klasik bayat kahveden taze kahve alışkanlığına geçiş sürecini daha sancısız atlatmak isteyen bünyeler için birebir olduğu bile söylenebilir.
Ben alımda en çok elgonu beğendim. Daha dolgulu, vaat ettiğini veren bir deneyim olarak kaldı aklımda. Şevanın kokusu harikaydı ama aynı performansı tatta yakalayamadım, belki benim beceriksizliğimdir. Tadı iyiydi tabii ama elgonun favorim olmasını engelleyecek kadar değil. :)

Bence Nicaragua'ya Krasiç muamelesi pek yakışmamış, aeropress ile gayet gideri var :D Sheva'da Hagi gibi kahve, bu listede diğer oyuncularla tercihler arasına eklenmesi haksızlık olmuş :)

Kambaleşe meyvemsi, çiçeksi tatları arayanlar için iyi bir seçenek değil tabii, hafif kakao-karamel tatları ve narenciye asiditesi ile çok düz bir deneyim sunsa da onun da meraklısı vardır tabii. Klasik bayat kahveden taze kahve alışkanlığına geçiş sürecini daha sancısız atlatmak isteyen bünyeler için birebir olduğu bile söylenebilir.
Ben alımda en çok elgonu beğendim. Daha dolgulu, vaat ettiğini veren bir deneyim olarak kaldı aklımda. Şevanın kokusu harikaydı ama aynı performansı tatta yakalayamadım, belki benim beceriksizliğimdir. Tadı iyiydi tabii ama elgonun favorim olmasını engelleyecek kadar değil. :)
ben de ikisi arasında kararsız kalıp şeva'ya bastım. bunda tabii fiyat ve miktardan da etkilendiğimi düşünüyorum.

Geri