• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kargosu Bedava Firmalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Corvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Corvo

Barista
Merhaba, 3 aydır sağlık sorunları nedeniyle kahveden uzak duruyordum, şu sıralar geri döndüm ve baktım ki ortalama kahveler 70-80 lira olmuş şaşırtıcı olmayan bir şekilde. Tamam dedim malum dolar uçtu bir şekilde hallederiz artık, bu seferde nerede kargo bedava firma varsa hepsi kargo ücretliye dönmüş(boxx hariç). Kargo da 5-6 lira olsa neyse, 10 liradan başlıyor 15 liralara kadar çıkıyor.
Bir öğrenci olarak bu durum canımı sıktı açıkçası, evimin yakınında overdose coffee var bu gidişle orası dışında biraz zor olacak kahve almam.
Sizin tavsiyeni/görüşünüz var mıdır bu konuda?

Öncelikle geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla Zümrüt Karaca'da da kargo ücretsiz.

Merhaba, 3 aydır sağlık sorunları nedeniyle kahveden uzak duruyordum, şu sıralar geri döndüm ve baktım ki ortalama kahveler 70-80 lira olmuş şaşırtıcı olmayan bir şekilde. Tamam dedim malum dolar uçtu bir şekilde hallederiz artık, bu seferde nerede kargo bedava firma varsa hepsi kargo ücretliye dönmüş(boxx hariç). Kargo da 5-6 lira olsa neyse, 10 liradan başlıyor 15 liralara kadar çıkıyor.
Bir öğrenci olarak bu durum canımı sıktı açıkçası, evimin yakınında overdose coffee var bu gidişle orası dışında biraz zor olacak kahve almam.
Yume Coffee, 3 adet paket kahvede ise 35₺ indirim var. Kargo ücretsiz 😊
www.shopier.com/yumecoffee

Geçmiş olsun... Öğrenci olsun, çalışan olsun ülkedeki ekonomik koşullar herkesi zorlar hale geldi malumdur..
Şerif Başaran Hoca'nın Kahve Fabrikası kampanyalı paketleri mevcut, kargo da ücretsiz...

Bu benim de hoşuma gitmiyor ancak çoğu firma 2 paket kahveye kargo bedava sunuyor. Ha bazen denemek istediğimiz tek bir kahve oluyor o zaman can sıkıcı ancak. 75 veya 100 lira üzerine kargo bedava sunulmasını normal buluyorum.

Bir ürüne kargo ücreti ödemek benim için de hiç cazip gelmiyor ama bazı firmalar kargo ücretsiz olmasa da fiyatları uygun tutuyorlar nispeten. Mesela kimma'nın birçok ucuz çekirdeği var. 45 lira üstüne 8 lira kargo benim canımı sıkıyor. Bu ürün 53 liraya kargo bedava olsa büyük ihtimal daha bir sempatim artardı firmaya karşı. Bu da olayın başka bir yönü.

Kısacası kargo bedava olan birkaç yer var. Düşük alt limitlere ücretsiz kargo sunan yerler var. Bir de fiyatları "nispeten" ucuz tutup yüksek alt limitli kargo bedava sunan yerler var.

Kargo Bedava: Boxx, Zümrüt Karaca, Coffeerem
Diğerleri: A Roasting Lab, Kahve Fabrikası, Kimma, Coffee Sapiens, Clean Cup

Kargo bedava olan Coffee Advisor ve Coffee Project de var

Edit: imla

Kargo detaylarının da bulunduğu, firma bilgilerini içeren bir tablom var konu ile alakalı. Ücretsiz kargo ve ücretsiz kargo için alışveriş alt limiti ne kadar olduğunun bilgileri var. Konu ile alakalı merak edenlere yardımcı olabilir. Listelenen bilgilerin bir kısmı güncel olmaya bilir. Zaman zaman geri bildirimlere göre güncelliyorum.
Bunun haricinde aynı web sitesinde çekirdeklerin ve fiyatların listelendiği bir sayfa mevcut. Fiyat karşılaştırması yapmak, yeni çekirdek keşfetmek ve takip etmek için kullanılabilirsiniz.

Firma Bilgileri Sayfası

Ayrıca forumda indirim kuponlarının listelendiği sayfada yine kargo bilgileri paylaşılmış durumda.

İlgili forum konusu

Overdose Coffee Ersin bir keresinde " bedava kargo bir illüzyondur" demişti. Belirli bir limiti aşınca gerçekten bedava olabilir ama istisnasız en düşük ücrette bile bedava ise bilin ki kargo ücreti fiyata eklenmiştir.

Son düzenleme:
Overdose Coffee Ersin bir keresinde " bedava kargo bir illüzyondur" demişti. Belirli bir limiti aşınca gerçekten bedava olabilir ama istisnasız en düşük ücrette bile bedava ise bilin ki kargo ücreti fiyata eklenmiştir.
Kendisinin kahveleri de biraz illüzyon. 2016-17 hasat kahveleri delfiano'dan alıp nordic diye fahiş fiyatlara satıyor. Yıl bilgisi de vermiyor tabii :)

Aslında hangi yıl olduğunu göz kararı ile anlayamayız ama sitelerine hasat yılını yazmayan firmalar bu güvensizliği kendileri yaratıyor.

ayda 10.000 desi gönderimiz var ve ne yazık ki gönderi başına 10 TL'den aşağıya fiyat veren kargo firması yok. Trendyol-Hepsiburada-N11 gibi sitelerin anlaşmaları üzerinden alabilirseniz daha uygun olabilir. Ama firmaların bu pazaryerleri gibi kargo firmalarıyla pazarlık yapacak gücü yok. 2-3 tane ürün aldığınızda firma zaten ürün başına 2-3 TL arası fiyat koyarak bunu dağıtıyor yoksa ürün başına 10 TL ödeyerek kargolayarak alabiliyorsunuz. Ne yazık ki herkes kendini kandırıyor bu süreçte. Biz ücretsiz kargo alıyor sanıyorz ama aslında o kahvenin fiyatının içinde o maliyet mevcut. Bence bu bedava kargo olayına kimse takmasın onun yerine toplu alım tek çözüm. 1 aylık değil 2 aylık kahve alıp evde uygun koşullarda saklama sorununuzu çözmek daha avantajlı bir seçenek oluyor.

ayda 10.000 desi gönderimiz var ve ne yazık ki gönderi başına 10 TL'den aşağıya fiyat veren kargo firması yok. Trendyol-Hepsiburada-N11 gibi sitelerin anlaşmaları üzerinden alabilirseniz daha uygun olabilir. Ama firmaların bu pazaryerleri gibi kargo firmalarıyla pazarlık yapacak gücü yok. 2-3 tane ürün aldığınızda firma zaten ürün başına 2-3 TL arası fiyat koyarak bunu dağıtıyor yoksa ürün başına 10 TL ödeyerek kargolayarak alabiliyorsunuz. Ne yazık ki herkes kendini kandırıyor bu süreçte. Biz ücretsiz kargo alıyor sanıyorz ama aslında o kahvenin fiyatının içinde o maliyet mevcut. Bence bu bedava kargo olayına kimse takmasın onun yerine toplu alım tek çözüm. 1 aylık değil 2 aylık kahve alıp evde uygun koşullarda saklama sorununuzu çözmek daha avantajlı bir seçenek oluyor.
Bu dediğiniz mevzuya kısmen katılıyorum. Ben o kargonun gerçekten ücretsiz olup olmadığına şu yönden de bakıyorum. Mesela montag da boxx da chelelektu'yu 75 e satıyor. Ama boxx'ta kargo bedavayken montag'da değil. Burada boxx kâr marjını mı düşük tutuyor acaba?

Evinin yanında overdose varsa yeter bence çok uzun bir süre hiç dışarıda macera aramana gerek yok :)

Kargo başına kargo şirketine 10 lira ödüyorsa şirketler, gidip dükkânından veya kavurmaevinden aldığınızda kargo fiyatını düşmesi beklenmez mi?

Mekân söylemek istemiyorum ama ben yeri geliyor hasar görmemiş eski paketi götürüp çekirdek alıyorum ancak çoğu zaman böyle bir indirimle karşılaşmıyorum. Hatta kendi paketimi veya kavanozumu götürdüğümde tuhaf karşılıyorlar. Nedense artık?

Geri