• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Karamel Şurubu Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kocakli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kocakli

Yeni Üye
İsim
Oğuzhan
Daha fazla  
İsim
Oğuzhan
Merhabalar,
Kahve için kullandığınız karamel şurupları var mı? Hangisini tavsiye edersiniz? Alışveriş sitelerinde ki alanların yorumlarına güvenemedim. İlk kez alacağım marka tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

Monin en iyilerden, ama biraz pahalı. FO da fena değildi diye hatırlıyorum.

Ben de dün Sirius marka aldım, şimdi kargoda.
Farklı bir amaçla aldım ama teslim aldığımda kahveyle de deneyip yorum yaparım.

Evet monin konusunda herkes olumlu yorum yapmış ama 135tl'ye kadar çıkmış fiyatı.

Fo kullanmayın da ne kullanırsanız kullanın da vinciye bakın bir de da vinci monin iyidir

Merhabalar, konuyla alakalı bir ilave soru da ben sorsam... Monin şurubu kullanıyorum ancak yakın zamanda sirius ve nish markalarının bir kaç şişe şurubunu aldım kampanya olduğunu görünce. Monin için kullandığım şurup pompası bu markaların şişelerine uymuyor, şişenin iç kısmındaki plastik parçayı çıkarmak gerekiyor ama beceremedim, kolay ayrılan bir şey değil. Firmayı aradım uygun pompa bulunuyor mu diye, kendilerinde yokmuş, bilgileri de yok piyasada olup olmadığıyla alakalı.

Bu markaları kullananlar uygun pompa edindilerse nereden temin edilir paylaşırlarsa memnun olurum.

Eğer cafe işletmiyorsanız evde kullanmak için soruyorsanız Raffaello süt bazlı sürülebilir karameli öneririm. Sıcak espressonun içerisine bir tatlı kaşığı atıp çözdürmenizi öneririm.

Geri