• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

karaca avangart s kahve kavonozu hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aragami
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aragami

Yeni Üye
İsim
murat özışıkoğlu
Daha fazla  
İsim
murat özışıkoğlu

sevgili arkadaşlar;
kahve içmeye yeni başlayan bir acemi olarak
sizlere bir sorum olacak.
kahve çekirdeklerimi sağlıklı saklayabilmek için karaca markasının avangart s vakumlu kahve kavanozunu aldım bugün kendime.
250 gram kahve çekirdeğini alabiliyor. kavanozun kapağında (ekte resimleri koydum)
1 adet hava çıkartmak için buton, 1 adette 1 den 12 ye kadar numaralı hava ayarı zımbırtısı var.
kahve çekirdeklerimi en sağlıklı şekilde saklayabilmek için;
a. 1 den 12 ye kadar olan ayarı kaça getirmeliyim ?
b. vakum butonuna kaç kere basmalıyım ki kavanoza ki havanın çıktığından emin olayım ?
c. vakum işlemini yaptıktan sonra vakum butonu kavanozun içine basık mı kalmalı yoksa buton dşarı çıkık mı durmalı ?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürü bir borç bilirim.

saygılarımla

Son düzenleme:
Merhaba, aynı kavanozdan aylar önce bende almıştım fakat hiç bir işe yaramadığını öğrenince anneme verdim o kullanıyor şuan. Üzerinde bulunan ayar mekanizmasını şu ucuz kalemlerde olan uç sertliği ayarı (1H, 2H, HB, 2B...) gibi düşünebilirsiniz. İstediğiniz kadar döndürün bir anlamı yok malesef. Vakum kısmı da düşündüğünüz gibi bastıkça vakum yapabilen bir özellik barındırmıyor. Bir kere basarsınız kapağı kavanoza vakumlar tekrar basınca serbest bırakır. Tavsiyem ürünü bu amaç için aldıysanız işinizi görmeyecektir iade edebilirseniz daha iyi olur. Ben kahveyi azar azar alıp kendi paketinde muhafaza ediyorum.

Geri