• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kapatılması gereken bir konu..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Grinder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Grinder

Yeni Üye
Açmış oldugum konu hakkinda guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim fakat, konu bazı üyeler tarafından amacının dışına çıkarak bir propaganda araci olarak kullanilmaya calisilmistir bu yuzden konunun kapatilmasini rica ederim sayın site yöneticilerinden tesekkurler..

Son düzenleme:
Tavsiye etmem bazı çekirdekleri tam döndüremediği için homojen bir kavurma sağlayamıyor bence evde kavurmak istiyorsanız bunun yerine mısır patlatıcı daha iyi bir seçenek veyahut cam demlik

Merhaba arkadaslar resimdeki kavurucu hakkinda bilgisi olan varmi yada deneyimleyen ev tipi bir ürün işlevsel olabilirmi tecrubeli arkadaslardan kıymetli yorumlarinizi beklerim tesekkurler..😊
Aynısını ben de düşünmüştüm ama bu cihazlar çoğu zaman istenilen kavurma sıcaklıklarına ulaşmıyormuş.

3. Dalga kahvecilik hic olmadigi kadar buyuk bir pazar haline geldigi icin ev tipi kahve kavurma konusunda cok daha verimli cozumlerin piyasada yerini alacagina inaniyorum. Bir de alternatif ev tipi yontem olarak dokum tava veya elektrikli firin (firin tasi ustune yagli kagitla ornegin) cok daha verimli gibi gorunuyor en azindan arastirmalarim sonucu boyle bir kaniya vardim. Youtube da her ikisi icin de videolar vardi.

Geri