• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kapanan Tartı Çözümü

Uzun zaman cebelleştiğim, sonra da kolaylık olması adına kapanmayan ve kronometresi olan bir tartıya geçmek istedim. @Heisenberg adlı arkadaşıma da bu tartıyı önermiştim başlangıç olarak, kalibre etmeye gittiğimde ise kapanma sorununa çözüm buldum. Instagram hesabımda önce paylaştığım için, yazıyı aynen kopyalayıp yapıştırıyorum:

Merhabalar! Kahve demlemeye taze başlamış olan arkadaşıma önerdiğim ekipmanlardan biri Kaan adı altında satılan hassas tartıydı.

Fiyatı işlevine göre çok ucuz olan bu tartının maalesef bir sıkıntısı var, hareketsiz kalınca kapanıyor. Blooming’i uzun tuttuğum demlemelerde pat diye kapanıp, tekrar açıldığında üzerindeki bütün ağırlığın darasını almış şekilde açılabiliyor. Ama bunun bir çözümü var!

1. Tartınızı açın.
  2. Dara alma tuşuna (T) 3 sn basılı tutun.
  3. Ekranda “180” görene dek (M) tuşuna basarak geçiş yapın.
  4. 180 yazınca (PCS) tuşuna basın ve “PASS” yazısını görene dek bekleyiniz.

Voila! Tartınız artık hareketsiz dahi kalınca 180 sn (3 dakika) açık kalacak!

Hatta ve hatta, “180” yerine “0” yaparsanız, hiç kapanmayacak 😈

Bu tartının ebatları nedir, nette bulduklarim cep boyu gibi hep ufak, link paylaşan olursa sevinirim :)

Fakir Molly'de de vat mı acaba bu tarz bi özellik, bilen var mı?

Evet. 500g’lıkların sınırı 500 gram, gösterebileceği değer değil. Sınırı 500 g olan tartıya 400 gram dripper ile server koyup kapatıp açtıktan sonra 500 gram da kahve demleyen tanıdıklarım oldu, kalibrasyonu bozmaya birebir 😁
Buradaki link ölmüş gözüküyor. İnternete kaan tartı yazıp arattığımda da kaan isimli bi tartı bulamadım. Bir kaç tane kaan elektronik isimli link var ama maalesef oralarda da tartı kalmamış sanırım. Bu tartının farklı bir adı daha var mı ya da link paylaşmanız mümkün olur mu?

Birçok markada var sanırım aynı tartı görseli bu, minimum 2 kg lik 0.1 Gr hassasiyette olanı kullanılıyor genelde.

Buradaki link ölmüş gözüküyor. İnternete kaan tartı yazıp arattığımda da kaan isimli bi tartı bulamadım. Bir kaç tane kaan elektronik isimli link var ama maalesef oralarda da tartı kalmamış sanırım. Bu tartının farklı bir adı daha var mı ya da link paylaşmanız mümkün olur mu?
https://www.hepsiburada.com/wf-diji...i-thr123-p-HREHDTHR123?magaza=Kaan Elektronik ben bunu kullanıyorum 500 gr olanlar dripper ağırlığından sıkıntı oluyor 2kg olanından almakta fayda var (y) (y)

N11’de KnMaster adı altında satılıyor. Videoda paylaştığım tartıdaki yazılım farklı olmalı, “hello” şeklinde açılanlarda bu taktik olmuyor...

N11‘de 2kg olanlarından kalmamış.

@melih ismail siz tartının kapanma süresine müdehale edebiliyor musunuz?

Siparişi verdim. Gelince aynı yazılım mı değil mi tekrar bilgilendiririm. Herkese teşekkür ederim.

Hatayla 500 gr lık almıştım. Hala kullanıyorum hassas

Geri