• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kampçılık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan siyahca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İzmir-Çeşme-Mordoğan-Didim güzergahında ücretsiz kamp alanı tavsiyesi olan var mıdır?

Dikili Zeytin Gölgesi'ni tavsiye ederim. Farklı öneri ve tavsiyeleri ben de merak ediyorum

Selamlar. Profesyonel değilim baştan söyleyeyim. :)
Kız kardeşimin bir planına dahil olmamla başladı her şey. Hoşuma gitti. Peşine Cunda adası ile Maden adasının arasında bir bölgede 2-3 defa kamp yaptık. Bir keresinde Maden adasına denizin içinden yürüyerek geçip, tavşana benzeyen kuleyi ziyaret ederek muhteşem bir koya ulaştık. Harika bir hiking oldu. :)
Malzemelerin tamamını Decathlon’dan, yaklaşık 3000 liraya mâl ettim.
3 kişilik fresh&black çadırım, 1 adet 2 kişilik, 1 adet tek kişilik şişme yatağım, 2 adet şişme yastığım, 4-6 kişilik kamp masam, sandalyem, hamağım, 200 lümen lambam ve şişirmek için ayak pompam var. Anlaşıldığı üzere konforuma düşkünümdür. :D

072A713F-02EF-4A7F-AB15-ACB2737AE99B.jpeg5E856AFF-E5AE-4449-8769-720674A67823.jpeg5F461F68-8077-4ADB-B363-2BEE14B8EAC9.jpeg8B57DCCE-71AB-4723-BBF1-52219661D783.jpegE3DE49A3-6418-4F5F-A8A5-866D6CC7D483.jpeg

Selamlar. Profesyonel değilim baştan söyleyeyim. :)
Kız kardeşimin bir planına dahil olmamla başladı her şey. Hoşuma gitti. Peşine Cunda adası ile Maden adasının arasında bir bölgede 2-3 defa kamp yaptık. Bir keresinde Maden adasına denizin içinden yürüyerek geçip, tavşana benzeyen kuleyi ziyaret ederek muhteşem bir koya ulaştık. Harika bir hiking oldu. :)
Malzemelerin tamamını Decathlon’dan, yaklaşık 3000 liraya mâl ettim.
3 kişilik fresh&black çadırım, 1 adet 2 kişilik, 1 adet tek kişilik şişme yatağım, 2 adet şişme yastığım, 4-6 kişilik kamp masam, sandalyem, hamağım, 200 lümen lambam ve şişirmek için ayak pompam var. Anlaşıldığı üzere konforuma düşkünümdür. :D

Ekli dosyayı görüntüle 14375Ekli dosyayı görüntüle 14376Ekli dosyayı görüntüle 14378Ekli dosyayı görüntüle 14379Ekli dosyayı görüntüle 14377
Maden adasına iki yıl önce yürümüştüm. Çöplerden ada da yürüyemiştim

deniz kampımı orman kampımı ? :)
Deniz kampı, geçen sene Datça tarafında deniz kampı yapmıştım güzel geçmişti fakat İzmir çevresinde araştırdığımda ağaçlıklı, gölgelikli deniz kenarı pek bir yer bulamadım maalesef. Karaburun, Mordoğan taraflarında öneri tavsiye varsa hayır demem :)

Deniz kampı, geçen sene Datça tarafında deniz kampı yapmıştım güzel geçmişti fakat İzmir çevresinde araştırdığımda ağaçlıklı, gölgelikli deniz kenarı pek bir yer bulamadım maalesef. Karaburun, Mordoğan taraflarında öneri tavsiye varsa hayır demem :)
Deniz kampı tercih etmiyorum.Ben orman kampını tercih ediyorum.İzmir ve çevresinde bir çok yer var. İnternetten bulabilirsiniz. Karaburun tarafında Aklıma gelen Dolungaz diye bir yer var.Gümüldür tarafında kalemlik orman kampı (Plajı var) var.Foça tarafında da sazlıca var. Bir çok yer var zaten belli başlı yerler hep. Google dan bakabilirsiniz pek hakim değilim sadece duyduklarım bunlar. :)

Orta sınıf için otel tatilinin devri bitti diye düşünüyorum. Bu sene itibariyle ben de kamp devrini başlatıyorum. Asgari malzemelerin fiyatlarinin geçen seneye nazaran %40-50 cıvarı artış göstermiş olması üzücü. Ama ülke gerçeklerini kabullenip bir an evvel ekipmanları tamamlayıp ilk kampımı yapmayı düşünüyorum Ağustos ayı gibi. Umarım bir başka ülke gerçeği olan "çöp" ve "gürültücü piknikçi modu" hevesimi kaçırmaz.

Selamlar Kahve ailesi Ben de kendi halinde bilmediklerimi öğrenmek,öğrendiklerimi de öğrenmek maksadıyla yaz,kış yurt içi ve yurt dışı geziler,kamplar yapan biriyim Hayatı minimalize seven biriyim 10 yıla yakın çadır kamp hayatından Karacan (Campervan)hanesine geçmiş bulunmaktayım Son gezilerimden bazı fotoğraflar paylaşmak isterim Bu benim sayfam Yolda biri var https://yoldabirivar.wordpress.com/
''Bilgi paylaştıkça çoğalır''Sağlıcakla herkese maceralı gezi ve kamplar
_20191024_152442.JPG
DSC_0173.JPG

Ekli dosyalar

• IMG-20191024-WA0191.jpg
    IMG-20191024-WA0191.jpg
    57.1 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG-20191024-WA0172.jpg
    IMG-20191024-WA0172.jpg
    77.8 KB · Görüntüleme: 39
  • DSC_0064.JPG
    DSC_0064.JPG
    80.8 KB · Görüntüleme: 35
  • DSC_0247.JPG
    DSC_0247.JPG
    75.7 KB · Görüntüleme: 40
Merhabalar,

Sayın @ErdemKD arkadaşımıza özelden yazmıştım; ama genel bir fikir almak adına buraya da yazayım.

Şimdi efenim mutfak için bıçaklara bakarken gözüm bu outdoor dedikleri bıçaklara da ilişti. Öyle kamp yapan adam da değilim ya heves ettik işte. Hatta bir tane araçta piknik vs. taşırım işimizi görsün diye 4116 sırttan kilitli giriş seviyesi şunu aldım:

Kayınpeder çok beğenince bu bıçak ona; aklım da böhler n690’lı bıçaklara gitmesin mi? Baka baka Ankaralı şu arkadaşın “Robin ve aurora “ adı verdiği bıçaklarını çok beğendim ve iletişime geçtim. Beğendiğim kabzalar elinde olmadığından henüz sipariş vermedim ve tam da bu arada aklıma size danışmak geldi.

Aurora için beğendiğim model:

Aurora modelleri:

Robin modelleri:

web sayfası yok:

Merhabalar,

Sayın @ErdemKD arkadaşımıza özelden yazmıştım; ama genel bir fikir almak adına buraya da yazayım.

Şimdi efenim mutfak için bıçaklara bakarken gözüm bu outdoor dedikleri bıçaklara da ilişti. Öyle kamp yapan adam da değilim ya heves ettik işte. Hatta bir tane araçta piknik vs. taşırım işimizi görsün diye 4116 sırttan kilitli giriş seviyesi şunu aldım:

Kayınpeder çok beğenince bu bıçak ona; aklım da böhler n690’lı bıçaklara gitmesin mi? Baka baka Ankaralı şu arkadaşın “Robin ve aurora “ adı verdiği bıçaklarını çok beğendim ve iletişime geçtim. Beğendiğim kabzalar elinde olmadığından henüz sipariş vermedim ve tam da bu arada aklıma size danışmak geldi.

Aurora için beğendiğim model:

Aurora modelleri:

Robin modelleri:

web sayfası yok:
Merhabalar, bicaklar benim de çok ilgimi çekiyor daha önce 3 bilindik ustadan bıçak aldım bunlardan 2 tanesi özellikle önerebileceğim ustalar her anlamda memnun kaldığım ve gerçekten gözüm kapalı tavsiye edebileceğim ilk isim nizam knife kendisinden 2 tane bıçağım var ikisi de birbirinden güzel ikinci olarak kam knife Denizlili bir ustanın elinden çıkıyor bıçaklarından çok memnun kalmadım küçük detaylara çok önem vermiyor ama özellikle çakıları çok başarılı. Bu arada attığınız linkler açılmıyor o sebeple inceleyemedim. Sizin bıçakların fiyatları hakkında bilgim yok ama kesinlikle nizam knife incelemenizi öneririm eğer almayı düşünürseniz bana özelden ulaşın fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım benim alışverişlerim dolayısıyla biraz muhabbetim var.

Son düzenleme:
Merhabalar, bicaklar benim de çok ilgimi çekiyor daha önce 3 bilindik ustadan bıçak aldım bunlardan 2 tanesi özellikle önerebileceğim ustalar her anlamda memnun kaldığım ve gerçekten gözüm kapalı tavsiye edebileceğim ilk isim nizam knife kendisinden 2 tane bıçağım var ikisi de birbirinden güzel ikinci olarak kam knife Denizlili bir ustanın elinden çıkıyor bıçaklarından çok memnun kalmadım küçük detaylara çok önem vermiyor ama özellikle çakıları çok başarılı. Bu arada attığınız linkler açılmıyor o sebeple inceleyemedim. Sizin bıçakların fiyatları hakkında bilgim yok ama kesinlikle nizam knife incelemenizi öneririm eğer almayı düşünürseniz bana özelden ulaşın fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım benim alışverişlerim dolayısıyla biraz muhabbetim var.
Nizam ilk baktığım yerler arasında, ama model olarak çok beğenmedim. Yukarıda paylaştığımdan önce Pars Knife da fena değil diyordum:
IMG_5642.jpeg
IMG_5643.jpeg

Şu

Şu tenteden bende aldım. O kadar uğraştım bi kurmayı beceremedim😀

Linkleri denedim açılıyor “andac.bicak”:

Ahmet hocayı tavsiye ederim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-05-23-51-48-20_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    Screenshot_2024-01-05-23-51-48-20_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    70.2 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2024-01-05-23-51-41-00_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    Screenshot_2024-01-05-23-51-41-00_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
    52.9 KB · Görüntüleme: 16
Geri