• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kampçılık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan siyahca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Keyifli kamplar :) Tenteyi nerden aldınız? Benzer bir ürün arayışındayım.

Dechatlon. Kesinlikle tavsiye ederim. Hatta olmazsa olmazımdır. Büyüğüde yeni geldi. ihtiyaca göre onada bakabilirsiniz
Ben de almayı düşünüyorum. Orta boy Decathlon’un masası ve iki sandalye için yeterli olur mu sizin tente, yoksa büyüğüne mi bakmak lazım?

Ben de almayı düşünüyorum. Orta boy Decathlon’un masası ve iki sandalye için yeterli olur mu sizin tente, yoksa büyüğüne mi bakmak lazım?
dechatlonun masası çok pahalı geldi bana. Yeni çıkan bu sene çııkardığı masa var çok güzel görünüyor ama dediğim gibi bana göre pahalı. ben aluminyum katlanır masa n11 den aldım daha hesaplı. Tercih meselesi tabi. 2 kişi için tente (tarp) yeterli olur. Ancak çadır üzerine kullanmak isterseniz oturma alanı kalmaz küçük gelir.

Tarp olarak geçiyor aslında. Altıgen şeklinde ve bir çok bağlantı noktası var.Ayrıca su geçirmiyor sağanak yağmurda kamp yaptım 1 damla bile geçirmez altında keyif yapabilirsiniz

dechatlonun masası çok pahalı geldi bana. Yeni çıkan bu sene çııkardığı masa var çok güzel görünüyor ama dediğim gibi bana göre pahalı. ben aluminyum katlanır masa n11 den aldım daha hesaplı. Tercih meselesi tabi. 2 kişi için tente (tarp) yeterli olur. Ancak çadır üzerine kullanmak isterseniz oturma alanı kalmaz küçük gelir.

Tarp olarak geçiyor aslında. Altıgen şeklinde ve bir çok bağlantı noktası var.Ayrıca su geçirmiyor sağanak yağmurda kamp yaptım 1 damla bile geçirmez altında keyif yapabilirsiniz
Ben daha önce Decathlon'dan almıştım masayı falan. Çadırım da Arpenaz Fresh&Black 2+1. Çadır üzerine kurmak için yetersiz ama bağımsız bir alana güneşten korunmak amaçlı iki kişiye yeter gibi anladım. Eğer çadır için düşüneceksek bunun büyük boyunu mu öneriyorsunuz?

Bir de ilgili arkadaşlardan fikir almak isterim. Ortalama bir çakı almayı düşünüyorum. Victorinox Camping modelini gözüme kestirdim gibi. Sizin önereceğiniz çakı modelleri varsa onları da inceleyeyim.

Ben daha önce Decathlon'dan almıştım masayı falan. Çadırım da Arpenaz Fresh&Black 2+1. Çadır üzerine kurmak için yetersiz ama bağımsız bir alana güneşten korunmak amaçlı iki kişiye yeter gibi anladım. Eğer çadır için düşüneceksek bunun büyük boyunu mu öneriyorsunuz?
Çadır bende F&B 3 kişilik kullanıyorum. çadırın önüne kurabilirsiniz.Ancak Çadırın üstüne kurduğunuz zaman tarp kısa kalır yani oturma alanınız az kalır. O yüzden ayrı kurmanız gerekiyor. Yada bu sene büyüğü çıkmış XL boyu onu alabilirsiniz. Tabi biraz pahalı o da

Çadır bende F&B 3 kişilik kullanıyorum. çadırın önüne kurabilirsiniz.Ancak Çadırın üstüne kurduğunuz zaman tarp kısa kalır yani oturma alanınız az kalır. O yüzden ayrı kurmanız gerekiyor. Yada bu sene büyüğü çıkmış XL boyu onu alabilirsiniz. Tabi biraz pahalı o da
Çadır önü işimi görecektir diye düşünüyorum :) teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Profesyonel arkadaşlardan:
Çadır: 2-3 kişilik, güneş altında iş yapan, var mı böyle bir şey fikrim bile yok.
Sandalye: Yani ne beklenebilir ki diyip, bu konuda da hiçbir fikrimin olmadığını ifade etmiş olayım.
Masa: Yukarıya yazdığımın aynı, bilmiyorum.
Bardak: den den ...
ve benim bilmediğim elzem araç-gereç önerileri rica ediyorum.

Sevgili Ozan'a özeniyor " @coffeebean " takip ediyor ve asla öyle bir iddiada bulunmadan kendisinden de müsait ise konuyla ilgili bilgi rica ediyorum.

Bilgiyi tecrübeli arkadaşlardan rica ettim ama kullanım amacı basit. Arabaya atıp uygun yerlerde duraklama, mola, günlük konaklama için iş görecek f/p ürünleri.

Şimdiden vakit arayıp bilgi paylaşan arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

@HaLiL Çadır için kesinlikle Fresh and Black öneririm.Işık geçirmediği için çok rahat edersin.

Sandalye için bu hafta bunu alacağım. Diğerlerine göre daha sağlam. Uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.

Masa için Nurgaz kullanıyorum, az yer kaplıyor ve güzel.

Seni rahat ettirecek en önemli konu yatak. Güzel bir şişme yatak alabilirsin. Şişme yatağın ince olmasını tavsiye ederim. Kalın olanlar çadırın iç hacmini küçültüyor.

@devamiyolda , bugün Decathlon'a uğrayacağım zaten. Bunları yerinde göreyim. 👍🏻

Bu gayet iyi ve yeterli, beğendim. Çadır tamam.
Germe iplerini iyice germenizi tavsiye ederim. Yoksa içeride ki hava akışı çok az olur. Bu bütün çadırlarda geçerlidir :)
Ben öyle bir geriyorum ki bazen kapı kapanmıyor 😀

kamp masası/sehpası olarak bunu önerebilirim. kamp sandalyesi ile birlikte kullanımda sehpa görevi görüyor. eğer taburede oturmuyorsanız üzerinde yemek yemek, kahvaltı etmek için alçak kalacaktır. üzerine içecek, atıştırmalık, telefon vs koymak için çok uygun ve şaşırtıcı şekilde sağlam. en güzel yanı ise tüm ağırlığı 750 gram ve katlayıp kılıfına koyunca çok az yer kaplıyor.
3A8698E9-BBEC-45F6-86F9-9C57994967C7.jpeg

kamp masası/sehpası olarak bunu önerebilirim. kamp sandalyesi ile birlikte kullanımda sehpa görevi görüyor. eğer taburede oturmuyorsanız üzerinde yemek yemek, kahvaltı etmek için alçak kalacaktır. üzerine içecek, atıştırmalık, telefon vs koymak için çok uygun ve şaşırtıcı şekilde sağlam. en güzel yanı ise tüm ağırlığı 750 gram ve katlayıp kılıfına koyunca çok az yer kaplıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 14317
evet bende bir süre kullandım ancak şimdi bunun yüksek ve aluminyum olanına geçtim. Daha büyük ve daha düz. Altı biraz dar olan bardakları koyunca bun insanı biraz geriyor :)

Geri