Dechatlon. Kesinlikle tavsiye ederim. Hatta olmazsa olmazımdır. Büyüğüde yeni geldi. ihtiyaca göre onada bakabilirsinizKeyifli kamplarTenteyi nerden aldınız? Benzer bir ürün arayışındayım.
Dechatlon. Kesinlikle tavsiye ederim. Hatta olmazsa olmazımdır. Büyüğüde yeni geldi. ihtiyaca göre onada bakabilirsiniz
Ben de almayı düşünüyorum. Orta boy Decathlon’un masası ve iki sandalye için yeterli olur mu sizin tente, yoksa büyüğüne mi bakmak lazım?Dechatlon. Kesinlikle tavsiye ederim. Hatta olmazsa olmazımdır. Büyüğüde yeni geldi. ihtiyaca göre onada bakabilirsiniz
herhaftasonu karagöl deyiz bizSelamlar, kamp çok iyi gözüküyor. Konum neresi?
dechatlonun masası çok pahalı geldi bana. Yeni çıkan bu sene çııkardığı masa var çok güzel görünüyor ama dediğim gibi bana göre pahalı. ben aluminyum katlanır masa n11 den aldım daha hesaplı. Tercih meselesi tabi. 2 kişi için tente (tarp) yeterli olur. Ancak çadır üzerine kullanmak isterseniz oturma alanı kalmaz küçük gelir.Ben de almayı düşünüyorum. Orta boy Decathlon’un masası ve iki sandalye için yeterli olur mu sizin tente, yoksa büyüğüne mi bakmak lazım?
Ben daha önce Decathlon'dan almıştım masayı falan. Çadırım da Arpenaz Fresh&Black 2+1. Çadır üzerine kurmak için yetersiz ama bağımsız bir alana güneşten korunmak amaçlı iki kişiye yeter gibi anladım. Eğer çadır için düşüneceksek bunun büyük boyunu mu öneriyorsunuz?dechatlonun masası çok pahalı geldi bana. Yeni çıkan bu sene çııkardığı masa var çok güzel görünüyor ama dediğim gibi bana göre pahalı. ben aluminyum katlanır masa n11 den aldım daha hesaplı. Tercih meselesi tabi. 2 kişi için tente (tarp) yeterli olur. Ancak çadır üzerine kullanmak isterseniz oturma alanı kalmaz küçük gelir.
Tarp olarak geçiyor aslında. Altıgen şeklinde ve bir çok bağlantı noktası var.Ayrıca su geçirmiyor sağanak yağmurda kamp yaptım 1 damla bile geçirmez altında keyif yapabilirsiniz
Çadır bende F&B 3 kişilik kullanıyorum. çadırın önüne kurabilirsiniz.Ancak Çadırın üstüne kurduğunuz zaman tarp kısa kalır yani oturma alanınız az kalır. O yüzden ayrı kurmanız gerekiyor. Yada bu sene büyüğü çıkmış XL boyu onu alabilirsiniz. Tabi biraz pahalı o daBen daha önce Decathlon'dan almıştım masayı falan. Çadırım da Arpenaz Fresh&Black 2+1. Çadır üzerine kurmak için yetersiz ama bağımsız bir alana güneşten korunmak amaçlı iki kişiye yeter gibi anladım. Eğer çadır için düşüneceksek bunun büyük boyunu mu öneriyorsunuz?
Çadır önü işimi görecektir diye düşünüyorumÇadır bende F&B 3 kişilik kullanıyorum. çadırın önüne kurabilirsiniz.Ancak Çadırın üstüne kurduğunuz zaman tarp kısa kalır yani oturma alanınız az kalır. O yüzden ayrı kurmanız gerekiyor. Yada bu sene büyüğü çıkmış XL boyu onu alabilirsiniz. Tabi biraz pahalı o da
Bu gayet iyi ve yeterli, beğendim. Çadır tamam.3 Kişilik Kamp Çadırı - MH100 Fresh & Black
3 Kişilik Kamp Çadırı - MH100 Fresh & Black null Serin ve karanlık bir ortamda uyumanız için daha fazla rahatlık sunar. Kendi kendine ayakta durabilen kubbeli yapısı ile size en uygun kamp alanını seçmek için çadırı taşıyabilirsiniz.www.decathlon.com.tr
Germe iplerini iyice germenizi tavsiye ederim. Yoksa içeride ki hava akışı çok az olur. Bu bütün çadırlarda geçerlidirBu gayet iyi ve yeterli, beğendim. Çadır tamam.
evet bende bir süre kullandım ancak şimdi bunun yüksek ve aluminyum olanına geçtim. Daha büyük ve daha düz. Altı biraz dar olan bardakları koyunca bun insanı biraz geriyorkamp masası/sehpası olarak bunu önerebilirim. kamp sandalyesi ile birlikte kullanımda sehpa görevi görüyor. eğer taburede oturmuyorsanız üzerinde yemek yemek, kahvaltı etmek için alçak kalacaktır. üzerine içecek, atıştırmalık, telefon vs koymak için çok uygun ve şaşırtıcı şekilde sağlam. en güzel yanı ise tüm ağırlığı 750 gram ve katlayıp kılıfına koyunca çok az yer kaplıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 14317