• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kamp çaydanlıkları için Sosogu_ dökme ucu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vincent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vincent

Barista
İsim
vincent
Daha önce konusunu gördüğüm çaydanlıklar için akış kısıtlayıcı plastik parça yerine tercih edilebilecek bir ürün olduğunu düşünüyorum.
Yazıda hangi çaydanlık/su ısıtıcılara uygun olduğuna dair liste yapmışlar.

sosogu_

Bulabildiğim satış yapan siteler: trfgear , haveanicetime , kazemachishoten , tarapoky , picharpak

Son düzenleme:
Hocam buna istinaden barlarda kullanılan bir aparat var hatta zeytin yağları vs içinde geçerli 5-10 lira bişi olması lazım adını unuttum benim gözümde aynı o mantık gibi geldi açıkçası

bu işlerden anlayana soralım😀 @uralavci bey ne dersiniz yapılabilir mi? maliyeti ne olur?

Seri üretimde adet maliyeti 1 dolara kadar iner ama ben Türkiye’de bu ürünün 10bin adet satılabileceğini düşünmüyorum.
En fazla 500-1000 adet gider gibi duruyor. 1000 adet üretilirse de maliyet 3-4 dolar civarı olur diye tahmin ediyorum ki bu satış da hızlı olmayacağından son kullanıcı satış bedeli yine 10 dolara yaklaşır (+vergiler).
En temizi; @mvscoffee hocamın dediği tarzda bir aparatı kendinize göre revize etmek olacaktır.

Geri