• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kalita Wave Sagan (Sandstone) Ceramic Dripper (İndirim Kodu)

CongoFather

Barista
Merhaba,
Japonya'dan https://kurasu.kyoto/ sitesi üzerinden %10 indirim koduyla -PERFECTBREW- 185 ve 155'lik Kalita Wave Sandstone'lar uygun fiyata alınabiliyor. Toplu alımda shipping doğru orantılı artmıyor; hatta DHL oldukça az artıyor ve avantajlı olmaya başlıyor. İlgilenenler değerlendirebilir. Aşağıdaki fiyatların üzerine %20 vergi eklemekte fayda var.

Kargo dahil, vergi Hariç : 7630 yen; 592.3 TL (1 adet 185 Kalita Wave Sandstone + 1 adet 155 SandStone)
SandStone Kalita.jpg

Aynı ürünler 2'şer adet olunca(toplamda 4 adet);
Kargo dahil, vergi Hariç : 12760 yen; 990.60 TL (2 adet 185 Kalita Wave Sandstone + 2 adet 155 SandStone)

1619374889846.png

Ürün sayısı artsa da, kargo ücreti nispeten az arttığı için toplu alım mantıklı oluyor.

İndirim kodunu Tsubame 185 için denedim ve geçerli olduğunu gördüm.

Umuyorum Gelbura Kalita Wave Tsubame 155/185'i ilerleyen zamanlarda getirir.

Kargo dahil, vergi Hariç : 7630 yen; 592.3 TL (1 adet 185 Kalita Wave Sandstone + 1 adet 155 SandStone)
Aynı set, Amazon Japonya üzerinden her şey dahil 635 liraya geliyor.

Hatta son siparişimde 155 Sagan modelini ve filtresini almıştım, Amazon yaklaşık 60 lira vergi iadesi yaptı. Kargo ise Dhl Priority ile gönderilmişti.

3A0FF56A-CF80-49F3-8161-FD3589943609.jpeg

Görseli yan çeviremedim :)

İndirim kodunu Tsubame 185 için denedim ve geçerli olduğunu gördüm.

Umuyorum Gelbura Kalita Wave Tsubame 155/185'i ilerleyen zamanlarda getirir.
Sandstone öncesi Tsubame almayı düşünüyordum ancak akışla ilgili problem yaşayan kullanıcı yorumlarına denk geldiğim için Sandstone modeline yöneldim

sandstone modelinin cam, veya metal kalitadan farkı nedir

sandstone modelinin cam, veya metal kalitadan farkı nedir
Bunu ben de merak ediyorum. Kalita almayı düşünüyordum. Sandstone un demlemeye etkisi nasıl oluyor? Kullanan arkadaşlar malzemeyi anlatabilir mi?

Geri