Güralın Kalitası 'nı duymamışım. link var mı acaba bakalım?Kalita 155 var bende de iki hafta oldu alalı yurt dışından 200 filtreyle aldırdım. Gayet güzel, fincanlar alıyorum.
Artıları
-Tekrarlanabilir demlemeler (demleme istikrarı)
-Az ekipmanla iyi sonuç(Kalita+filtre+nitelikli çekirdek)
- Yeni başlayanlar için ideal
Eksileri
- Ülkede çok yaygın değil, gerçi iki sene evvelinde hiç yoktu şimdilerde yg24, perfetto, probador gibi yerlerde bulanabiliyor.
Haaa bir de bizim grup Güralın Kalita porselenini edindiler (adamlar bizden habersiz Kalita yapmışlar ) buraları yeşillendirirler artık.
-filtresi V60’a göre pahalı, ama burda da filtrenin avantajları yok değil; farklı ekipmanlarda da (origami,v60) kullanılabiliyor olması, v60’ın farklı filtre üretimi yani standardının olmaması dezavantajına karşın Kalita filtre istikrarı fiyatını görmezden gelmemiz için yeterli bence
İşte ondan dedim bizden habersiz üretmişler diye Tesadüfen haberimiz oldu. Konuyla ilgili @Kahveciningalaksirehberi basın açıklaması yapacaktır diye umuyorumGüralın Kalitası 'nı duymamışım. link var mı acaba bakalım?
hmm daha ortada olan bir şey yok yani ama çok güzel haber.İşte ondan dedim bizden habersiz üretmişler diye Tesadüfen haberimiz oldu. Konuyla ilgili @Kahveciningalaksirehberi basın açıklaması yapacaktır diye umuyorum
hmm daha ortada olan bir şey yok yani ama çok güzel haber.
peki hem V60 hem de kalita hatta origami kullanan arkadaşlardan bir kıyaslama istesek? hangi dripperda hangi sonuçları alıyorlar, kullanım açısından farklılıkları var mı vs..
hepsi sahipli mi hocam, boşta olan varsa talip olabilirim.Her şey uygun fiyata tadım kaşığı aramamızla başladı. 32 adet Güral Porselen’in ürettiği Kalita Wave’i görünce hepsini aldım, bugün yarın arkadaşlara kargolayacağım!
Ekli dosyayı görüntüle 375Ekli dosyayı görüntüle 376
Ekli dosyayı görüntüle 377
hepsi sahipli mi hocam, boşta olan varsa talip olabilirim.
bulan olursa herkese haber versin durumu olmuş. Gürala mail attım nerden bulurum diye )
boyut 185 değil mi?Her şey uygun fiyata tadım kaşığı aramamızla başladı. 32 adet Güral Porselen’in ürettiği Kalita Wave’i görünce hepsini aldım, bugün yarın arkadaşlara kargolayacağım!
Ekli dosyayı görüntüle 375Ekli dosyayı görüntüle 376
boyut 185 değil mi?
Her şey uygun fiyata tadım kaşığı aramamızla başladı. 32 adet Güral Porselen’in ürettiği Kalita Wave’i görünce hepsini aldım, bugün yarın arkadaşlara kargolayacağım!
Ne kadar filtre war orada?