• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kalita KEDP-600 elektrikli kettle

Merhaba arkadaşlar.

Kalita da yarıştan geri kalmayıp bir kettle üretmiş. Ahşap detayları çok hoşuma gitti, tasarımı da muadillerinden aparma gibi olsa da güzel görünüyor. Reddot ve Good Design ödüllerini almış 2019'da ve bu sene (tabii bunun ne kadar kıymeti var bilmiyorum, birçok üründe görmüştüm). Bir de çelik versiyonu mevcut.

Fiyat pek iç açıcı değil, bugünün kuruyla 2219₺ civarında ki bu Japonya satış fiyatı anladığım kadarıyla.

Bu arada, Kalita'nın sitesinde Cafflano'nun ürünleri olan Go Brew ve Kompact'ı gördüm. Fason mu ürettirdiler, yoksa markayı mı satın aldılar anlayamadım. Kalita'nın Japonya fiyatları çok uygun oluyor ve ben ürünlerinin büyük kısmını çok beğeniyorum. Keşke Türkiye distribütörü makul fiyatlarla getirebilse daha fazla Kalita ürününü.

Geri