• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kalita Filtrelerini Nereden Temin Ediyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SirJohn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SirJohn

Barista
İsim
Sercan Pekel
Daha fazla  
İsim
Sercan Pekel
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Maltepe
Merhabalar,

Bir süredir kalita almayı düşünüyorum. Ancak filtreleri hiç bir yerde bulamadım. Bu nedenle kalita alımımı da erteledim.

Bilmediğim satıcı/lar varsa paylaşabilir misiniz?

Merhabalar,

Bir süredir kalita almayı düşünüyorum. Ancak filtreleri hiç bir yerde bulamadım. Bu nedenle kalita alımımı da erteledim.

Kısa bir süre sonra bu sorun da çözülecek gibi. Kalita icin güzel gelişmeler ve haberler var :)

YG724 üstünden satılıyordu ama onlarda da yok diye biliyorum.

Şu an google da aratıp nerede varsa oradan almak gerekiyor maalesef. Acil ihtiyaç varsa elimdekilerden biraz paylaşabilirim.

Son düzenleme:
Merhabalar,

Specific coffee kendi çıkardığı dripperlar için filtre kağıdı üretiyor sanırım kalitaya benziyor yakında onlardan da alım yapılabilir diye düşünüyorum

Kalita için çok güzel gelişme olacak beklemede kalın :)

Sanırım specific bir kaç güne yeni kalita filtresini satışa sunacak

spesifik filtreleri getirdi. instada paylaştı. tahminen haftaya satmaya başlarlar.

Son düzenleme:
Spesifik in getirdiği filtreleri merakla bekliyorum. Özellikle kendi ürettikleri bakır dripper ı nihayet kullanma fırsatı bulacağım için de mutluyum.
Standart kalita wave filtreleri ile aralarındaki akış kıyaslamasına ilişkin olarak da Kahve Masasında bir değerlendirme videosu gelir diye ümit ediyorum.😊 @teyyaredenkahve

Spesifik in getirdiği filtreleri merakla bekliyorum. Özellikle kendi ürettikleri bakır dripper ı nihayet kullanma fırsatı bulacağım için de mutluyum.
Standart kalita wave filtreleri ile aralarındaki akış kıyaslamasına ilişkin olarak da Kahve Masasında bir değerlendirme videosu gelir diye ümit ediyorum.😊 @teyyaredenkahve
Umarım :) Karşılaştırma yapmaya çalışırım:)

Geri