• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık Kalita Filtre

İsim
Berker
Daha fazla  
İsim
Berker
Kahve Arkadaşlığı İl
Kocaeli
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Gölcük
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
İzmit
Merhabalar, v60 yanına bir de kalita aldım ancak kalita için filtre bulamıyorum. Elinde fazla olan paylaşmak isteyen olursa satın almak isterim.

Hepimiz aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Kalita distribütörü ürünler ile pek ilgilenmiyor. Mevcut filtrelerde pahalı.

Normal fiyatından çok çok pahalı olmadığı sürece alabilirim. Ekipmanı aldım deneyemiyorum. :D Stokta olan bildiğiniz yer varsa lütfen link paylaşın. Teşekkür ederim

Yg24 ve Espresso perfetto sorduğumda yeni yıldan önce gelmesi zor demişlerdi bende 70 80 tane vardır idare etmeye çalışıyorum:)

Yg24 ve Espresso perfetto sorduğumda yeni yıldan önce gelmesi zor demişlerdi bende 70 80 tane vardır idare etmeye çalışıyorum:)
Eğer olurda paylaşmak isterseniz 20 tane bile olsa ücreti ve kargo ücretini karşılamaya razıyım :D

Teklif için teşekkürler ama ortalama 3 ay olmayacak herhalde filtre anca yeter diye düşünüyorum:)

Gecenlerde zar zor 50 adet buldum 185 icin. Yil sonuna kadar stoklara gelecek hatta bir firma gumrukten gecmesini bekliyormus. Sirketlerin gumrukle baya problemi var su anda. ( yada standart esnaf yalanida olabilir. Bana dedikleri bunlar) anlayacaginiz tasarriflu kullanin :) hario filitrelerini youtube da bi sekle sokuyorlar sanirim :) bende dun kalita ile bi video cektim onuda paylasayim :) yorumlarinizi beklerim.

Şimdi evde değilim ama evde olduğumda izleyil yorum yaparım. Teşekkürler

Gecenlerde zar zor 50 adet buldum 185 icin. Yil sonuna kadar stoklara gelecek hatta bir firma gumrukten gecmesini bekliyormus. Sirketlerin gumrukle baya problemi var su anda. ( yada standart esnaf yalanida olabilir. Bana dedikleri bunlar) anlayacaginiz tasarriflu kullanin :) hario filitrelerini youtube da bi sekle sokuyorlar sanirim :) bende dun kalita ile bi video cektim onuda paylasayim :) yorumlarinizi beklerim.

Dostum emeğine sağlık. O kettle, İkea'da satılan bitki sulama kabı mı, bana mı öyle geldi :) Eğer öyle ise zekice olmuş lakin ocak üstü kullanılabiliyor muydu onlar ?

Dostum emeğine sağlık. O kettle, İkea'da satılan bitki sulama kabı mı, bana mı öyle geldi :) Eğer öyle ise zekice olmuş lakin ocak üstü kullanılabiliyor muydu onlar ?
Evet ta kendisi. Hayir kullanilmiyor. Ne yazikki. Sicak suyi kettle ile ayarlamab lazim

Geri