• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahveyi nereden alıyorsunuz?

Kahveyi nereden alıyorsunuz?

• Daha önce alışveriş yaptığım yerlerden alırım

Oy: 34 45.3%
  • Olabildiğince yeni kavurucu denerim

Oy: 31 41.3%
  • Aylık alımları takip ediyorum

Oy: 49 65.3%
  • Kendim kavuruyorum

Oy: 4 5.3%
  • Yazı-tura, zar, random.org

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    75

gergingörünüşlüadam

Barista
Editör
Yüzlerce kahve kavurucusu, onlarca çekirdek, fiyat, kargo, degassing derken nereden kahve alacağınıza nasıl karar veriyorsunuz?

Şahsen ben birkaç istisna haricinde aylık alımları takip ediyorum. Hem indirim, hem ortak tadım

Nitelikli kahve çekirdeklerinin günümüz ekonomik koşullarında pahalı diyebileceğimiz seviyelerde olması nedeniyle riske girmeye cesaret edemiyorum. Önceden deneyimlediğim ve beğendiğim kahve çekirdeğinin o zamanki değeri ekonomik açıdan avantajlı ise hemen siparişi veririm. Forum üyelerinin beğenilerini değerli bulduğum için aylık toplu alımları takip ediyorum genelde. Sadece espresso tükettiğim için uygun çekirdeği bulmak biraz daha zor oluyor. Toplu alımlarda alıp çok beğendiğim çekirdekler de oldu, beğenmediklerim de.

Kiffa ile kendim kavuruyorum

Bildiğim, muhabbeti, kavrumu güzel olan yerden, bu ücü yoksa çoğu kisinin deneyimleyip beğendiği kavurucudan, hatta artık çok özel değilse cekirdek almıyorum, elimdekilerle dönüyorum.

Geri