• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahveyi Kaçta Öğüteyim? - Projesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ege.can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ege.can

Yeni Üye
merhaba, kahvenin ideal öğütüm ayarını bulmaya çalışırken ilk denemeyi kolaylaştırmak için bir yazılım geliştiriyorum, bunun için verilerinize ihtiyacım var, desteklerinizi bekliyorum. standart veri elde etmek için sadece comandante kullanıcılarına yönelik bir kaç sorudan oluşan anket linktedir. birden fazla kahve eklemek isterseniz formu yeniden açabilirsiniz. ne kadar fazla kahve girerseniz o kadar iyi olur, kahve başına maksimum 1-2 dakika sürecektir, eposta gibi herhangi bir kişisel veri kaydedilmeyecektir. projenin ticari niyeti yoktur. şimdiden teşekkürler 🤞🏻🙂 https://forms.gle/9nMgvnb3M4rQ1B2f6

Fikir olarak güzel. Projenizi biraz daha açıklar mısınız? Nasıl bir algoritma kullanıcaksınız? Farklı aparatların, döküş stillerini ve farklı dripperları nasıl hesaba katıcaksınız?

esas yapmak istediğim yetiştiği iklim özelliklerinin, işleme yönteminin, rakımının ve belki varyetenin kahvede yaptığı değişikliği istatistiksel olarak ortaya koyup ona göre bir model oluşturmaktı. veriyi büyütebilmek adına ankete yöneldim lakin katılım beklentimin çok altında kaldı şuanda. 😒

Açtığınız anket için oluşturduğunuz parametreler ve model doğru analiz yapmaya uygun değil. En basit, V60 ve Kalitayı aynı başlık altında tek metrik olarak geçerseniz, V60 ile çok toz üreten özellikte bir kahve ile kalitada hiç üretmeyenin öğütüm değerleri eşit olabilir ki bu da size çok yanlış bir sonuca ulaştırır.

Geri