• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahveyi dondurursak ne olur

Iamnotcoffe

Barista
İsim
Berke Önlü
Daha fazla  
İsim
Berke Önlü
Geçen perşembe günü oy kullanmak için memleketime döneceğim için cold brew yapıyım termosa koyarım yolda içerim diyerek 1:7 oranında bir demleme yaptım. Cuma günü tam evden çıkmama yakın 12 saat olmuştu süzdüm üzerine su ekleyerek biraz seyrelttim. Dışarda durduğu için biraz ısınmıştı hemen soğusun diye buzluğa attım o arada onu unutup evden çıktım. Bu gün geri döneceğim büyük ihtimal 1L lık donmuş bir kahve bulacağım.
Peki bu kahve hala içilebilir durumda olur mu

Demlenmiş kahve buz kalıplarına konup su ya da süt ile birlikte tüketiliyor normalde. Ama 2 3 günde bitirilmesi öneriliyor. Siz de su ya da süt ile deneyebilirsiniz. Eğer tadı çok ağırlaştıysa içmezsiniz zaten

Geri