• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahveye yeni başlayan biri...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Zlat10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zlat10

Üye
İsim
Alp
Daha fazla  
İsim
Alp
Selamlar, ben İzmir'den Alp. Sitenize yeni katıldım ama üye olmadan önce de buraları okuyordum. Gerçekten öğretici bir forum.

Geçen yıl aldığım french press ve filtre kahve makinam ile atıldım bu kahve serüvenine. En ulaşılabilir Starbucks kahvesiyle başladım ama beğenmedim ve daha nitelikli kahvelere yöneldim.

Şu ana kadar beğendiğim kahveler:

1) Şu an içtiğim Tchibo Latin Grande
2) Preon Coffee Peru kahvesi (La Huaca sanırım, tam hatırlamıyorum)
3) Mithra.coffee- Costa Rica Tarrazu ve Honduras Finca Beatriz

Sanırım düşük asiditeli kahvelerden hoşlanıyorum ama yeni şeyler deneyimlemek ve sizin değerli görüş ve önerilerinizi de almak isterim.

Zamanınız için teşekkürler.

Merhaba hoş geldiniz

Başlangıç olarak single origin yerine nitelikli çekirdeklerden oluşan harman çekirdekler de deneyebilirsiniz, bütçe aralığınız ne bilmiyorum ama Coffeenutz - Ofis Kahvesi No:1 var, hali hazırda Niji Coffee Harmanı var, bunlardan hariç bütçe sıkıntınız da yoksa çeşit çok, zehri aldıkça french press oluyor V60, çaydanlık oluyor goosneck, kişinin ne istediğini bilmesi önemli, hobi olarak yapan var, vitrine bardak dizer gibi her ekipmani alıp raflara dizip deneyen var, kahveyi sadece ayılmak ve kafein almak için kullanan var, ortak payda kahvede buluşuyor, muhabbet sohbet, sevgi saygı olsun yeter, hoşgeldiniz 😁

Size tavsiyem asidite düşük kahve diye kendinizi çekirdekten yana harcamayın, var olan güzelim kahve bonilerini (çekirdek) nasıl kendi damak tadıma göre uyarlarım, demlerim, dengelerim onu düşünün.
Tabii ki bazı kahveler uymaz bize en baştan ama istediğiniz noktaya çekebildiğiniz zaman lezzeti tekniğiniz ve reçeteler ile muazzam bir keyif alacaksınız emin olun.

Hoşgeldiniz.

Merhaba hoşgeldiniz... Skt yazan kahveler değil kavrum tarihi yazan kahveler satın alın işin özü budur bence... İkinci aşama kahveyi çekirdek olarak alıp taze taze öğütüp demlemek...

(Forumun her ay gerçekleştirdiği toplu alım etkinliği oluyor, forum üyelerinin katılımıyla oylama yapılıp en yüksek oyu alan kuvurucuyla anlaşma yapılıyor belirli bir indirim kodu ve indirim oranı ile kavurucunun internet sitesinden indirim kodunu kullanarak herkes bireysel online alışverişini yapıyor. İndirim kodu forumda paylaşılıyor. Bu ay sonuna kadar niji coffee ile anlaşıldı forumu biraz gezerseniz görürsünüz zaten.)

Merhaba hoşbulduk, herkese teşekkürler

Elektrikli bir kahve öğütücüm var, kendi çekirdeğimi öğütüyorum. Öğütülmüş kahve almamayı zamanla öğrendim.

Su oranını vs. değiştirerek, içine süt, kakule, tarçın, zerdeçal vb ekleyerek denemeler yapıyorum.

Toplu alımı da takip ediyorum. Preon ve Null kavurucularından öyle alışveriş yaptım.

Başlangıç olarak single origin yerine nitelikli çekirdeklerden oluşan harman çekirdekler de deneyebilirsiniz, bütçe aralığınız ne bilmiyorum ama Coffeenutz - Ofis Kahvesi No:1 var, hali hazırda Niji Coffee Harmanı var, bunlardan hariç bütçe sıkıntınız da yoksa çeşit çok, zehri aldıkça french press oluyor V60, çaydanlık oluyor goosneck, kişinin ne istediğini bilmesi önemli, hobi olarak yapan var, vitrine bardak dizer gibi her ekipmani alıp raflara dizip deneyen var, kahveyi sadece ayılmak ve kafein almak için kullanan var, ortak payda kahvede buluşuyor, muhabbet sohbet, sevgi saygı olsun yeter, hoşgeldiniz 😁
Bahsedilen nutz da izmir’de karataşta. Hem ziyaret edebilir hem de güzel kahveler içebilirsiniz ömer bey harika birisidir

Geri