• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahverengi 'den merhaba.

Kahverengi

Üye
Konum
Kocaeli
İsim
Serkan
Daha fazla  
İsim
Serkan
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
V60-Frenchpress-Mokapot
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kocaeli
Serkan & Çiğdem, Kocaeli'den forumu keşfediyoruz. Eşim ve benim ortak tutkularımızdan bir tanesi de kahve. Bir gün kahve keyfi yaptığımızı sandığımız anda birbirimize yöneltiğimiz bir soru "NE İÇİYORUZ BİZ?" neticesinde çeşitli yazılar ve vloglardan edindiğim bir takım bilgileri Çiğdem ile paylaşıyor, kahve simyasını anlamaya çalışıyoruz; az da olsa fikrimiz oluşmaya başlıyor.
Şunu da belirtmeden geçemem Türkçe kaynaklardan ; @kahvetrip @delisibellikahvenin @kahveanalisti @Kahveciningalaksirehberi bilgi ve tecrübelerini paylaştıkları için teşekkür ederim.
Edindiğimiz bilgiler sonucunda bir el değirmeni edinmemiz gerektiğini Çiğdem ile paylaştım ve Comandante el değirmeni almaya karar verdik. Togay İnay (@raistlin) ile iletişime geçip ertesi gün sabahın köründe benim elimde navigasyon Çiğdem'in elinde telefon Togay Bey'in Maltepe'deki adresinde soluğu aldık. Heyecanlı ve şaşkındık. Artık bizim de bir COMANDANTE'miz oldu. :cool: (Bu arada saat çok geç:giggle:olmadığı taktirde her zaman bilgi öneri birikimlerini paylaşmayı esirgemediğini için Togay Bey'e teşekkürler.) Soluk almak mahiyetiyle kahve ikramını hiç unutamayacağız ve o kahvenin tadı damağımızda, kokusu hala burnumuzda. Abartı gelmesin inanın arkadaşlar Çiğdem ve benim o zamana kadar her hangi bir kahve tadım kriterimiz yoktu. İlk tattığımız nitelikli kahve idi. Daha niceleri olduğunu bilmek, düşünmek, bu simyada kaybolmak ve keşfetmek heyecanlı gerçekten.
Kahve Kulübü youtube ve forum içeriklerinizi ailecek takip etmekteyiz. Bizim şuan forumda aktif olarak sizlerle paylaşabileceğimiz bir bilgimiz olmadığını düşünüyoruz, daha yolun çok başındayız, okuyor ve izliyoruz. Tabi ki de edindiğimiz bilgiler doğrultusunda fikrimiz oluşmakta. Elimizdeki araç-gereçlerin tamamlanmasıyla aranızda daha aktif paylaşımlarımızın olacağı günleri heyecanla bekliyoruz. ÇİĞDEM & SERKAN
 
Hoşbulduk;)
 
Merhaba hoşgeldiniz mesajınız çok samimi biz de birlikte öğreniyor araştırıyor ve paylaşıyoruz. Paylaştıkça, birlikte oldukça güçlü bir topluluk olacağımıza inanıyoruz :)
 
Hoş geldiniz. Öğütücü işi halledildiğine göre diğerlerini kavurucu yorumlarını, demleme metotlarını vs. forumdan inceleyerek güzel tatlar yakalamanız çok zor olmayacak. Forum canlı yayınlarını takibi de ihmal etmeyin. Bu pazar demleme şampiyonuyla sohbet.
 
Geri
Üst