• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahvenin yeniden keşfi

Selamlar. Yaş 53'e gelince ve bugüne kadar kahve içmediğinizi fark edince insan önce bir panikliyor, sonra geçen yıllara yanıyor sonunda da zararın neresinden dönersem kardır deyip videolara forumlara dalıyor. Okudukça yetersizlik ortaya çıkıyor ve sonunda amaaaannn alırım bir kendinden öğütücü bir makine ne uğraşacam noktasına geliyor ama ben öyle yapmayacağım. Ortalama bir bütçe ile önce orta derece bir değirmen ve orta dereceli en azından duşlama yapabilen bir filtre kahve makinesi ile bu alana girmeye niyetlenmiş bulunuyorum. Her türlü yönlendirmeye açığım. Gönül ister ki bir moccamaster ve comandante ile başlayayım bu maceraya ama bu sanırım yeni ehliyet alan birine mercedes s vermek gibi bir şey bu. İlerde olur umarım. o yüzden daha haddimi bilerek ve buradaki bir çok konuyu okuyarak ve en önemlisi bütçe ayarlaması yaparak şu https://www.amazon.com.tr/gp/produc..._title_dp_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A3O5TP4R0OZYXZ ve https://www.hepsiburada.com/timemor...-degirmeni-p-HBV0000130VAY?magaza=HMK Bilişim şununla başlayım diyorum ne dersiniz?

Merhaba, makine hakkında pek fikrim yok kullanmadığım için ama çalışma prensibi Moccamaster ile aynı gibi duruyor, başlangıç için iyi olabilir. Değirmen de bence iyi bir seçim ama Gelbura.com Timemore'un Türkiye distribütörü ve aynı ürün bir miktar daha ucuz, oraya bakabilirsiniz. Eğer beklerim diyorsanız AliExpress'ten daha uyguna bile alınabilir (doğrulanmış Leshu store gibi satıcılardan*), hayırlı olsun şimdiden, umarım merakınız ve sevginiz gün geçtikçe artar. :)

Merhabalar hoşgeldiniz renk kattınız :)

Bir konuda daha yardıma ihtiyacım var, slim plus ve slim s arasındaki titanyum ve çelik farkı sanırım ince öğütümlerde bir fark yaratıyor. türk kahvesini de kendim öğüteyim gibi bir düşüncem olduğundan titanyuma yöneleceğim ama bu orta çekimlerde daha kötü bir performans alacağım anlamına gelmiyordur umarım.

Bir konuda daha yardıma ihtiyacım var, slim plus ve slim s arasındaki titanyum ve çelik farkı sanırım ince öğütümlerde bir fark yaratıyor. türk kahvesini de kendim öğüteyim gibi bir düşüncem olduğundan titanyuma yöneleceğim ama bu orta çekimlerde daha kötü bir performans alacağım anlamına gelmiyordur umarım.
O anlama geliyor. Orta Kalın öğütümlerde daha fazla toz çıkarıyormuş, sitede yazan bu.

Aynı yaşlardayız ben de 6 ay önce tanıştım forumla filtre kahve makinem vardı önceden breville marka, olmasaydı Moccamaster alırdım büyük ihtimalle . Temiz 2. el bakın hem Commandante hem de Moccamaster için.

Hoşgeldiniz aramıza.

Bir küçük yardım ricası daha. Slim plus sipariş ettim o iş şimdilik kapandı benim için. İlerisi için de pusuya yattım ama. Timemore için başlangıç kliği 7 denmiş ama altına inebilir miyim türk kahvesi için ya da 7 yeterli olur mu ve en önemlisi bana türk kahvesi için lütfen çekirdek önerin

Geri