kahveseverfındık
Barista
- İsim
- Mert
- Firma
- Min-Nut Fındık
Daha fazla
- İsim
- Mert
- Değirmen
- Molent Pocket
- Firma
- Min-Nut Fındık
- Ekipmanlar
- Hario V60 Plastik, Aeropress Go
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Ordu
Merhabalar herkese. Kahve içmeyi seven bir dostunuz olarak aranıza yakın zamanda katıldım. Forumdaki içtenliği samimiyeti çok sevdim.
Ordu'da yaşayan bir üniversite öğrencisi olarak üretimini yaptığımız lezzetli fındıkları kahvenin yanında tüketmeyi çok severim. Hem ekonomik olarak bana katkısı olması açısından hem de talep olursa sizlere bunu en uygun şekilde ulaştırmaktan mutluluk duyarım. Kabuklu, kabuksuz, kavrulmuş şeklinde isterseniz tatlılarınızda kullanmanız için öğütülmüş (chemex için öğütüme yakın
) şekilde gerekli hazırlıkları yaparak ilan açmayı düşünüyorum.
Düşüncelerinizi merak ettim sormak istedim.
NOT: Forum kurallarına uygun değilse kaldırabilirsiniz. Yeni olduğum için çok hakim değilim

Ordu'da yaşayan bir üniversite öğrencisi olarak üretimini yaptığımız lezzetli fındıkları kahvenin yanında tüketmeyi çok severim. Hem ekonomik olarak bana katkısı olması açısından hem de talep olursa sizlere bunu en uygun şekilde ulaştırmaktan mutluluk duyarım. Kabuklu, kabuksuz, kavrulmuş şeklinde isterseniz tatlılarınızda kullanmanız için öğütülmüş (chemex için öğütüme yakın

Düşüncelerinizi merak ettim sormak istedim.
NOT: Forum kurallarına uygun değilse kaldırabilirsiniz. Yeni olduğum için çok hakim değilim