• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahvenin Yanına En Çok Yakışan Eşlikçi 🍫🍪

Masal

Üye
İsim
Masal
Daha fazla  
İsim
Masal
Değirmen
Molent g50, sözen
Ekipmanlar
Mokapot, chemex, V60, aeropress, filtre kahve makinesi
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İzmir, Ankara
Düz çikolatalar dışında kahve yanına en çok ne yakıştırırsınız?

Sonbahar - kış sezonu mutfağı da etkiliyor bence. Ben bu ara baharatlı kurabiyeler deniyorum. Balkabağı ve narenciyeyi de kek ve kurabiyelerde kullanmaya başladım. San Sebastian'ı da çok yakıştırdım. Peynir ve kahve garip dursa da keyifli oldu. Küçük porsiyonlu ağıza atmalık abur cuburlar kahvenin yanına yakışıyor 🍪🍩☕

Ekli dosyalar

• IMG_20201126_204906_092.jpg
    IMG_20201126_204906_092.jpg
    131.5 KB · Görüntüleme: 83
  • 20201126_205230.jpg
    20201126_205230.jpg
    184.2 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:
Kahvenin yaninda genelde hicbir sey yemiyorum. Bazen kahvem bayatladiginda, aldigim cekirdegin tadina tahammul edemedigimde veya sadece degisiklik olsun diye bir seyler yiyorum.
Muz'u ve fistik ezmeli herhangi bir seyi cok yakistiriyorum. Medovik pastayla da birkac kere denedim, o da cok guzel olmustu ama yapmasi biraz zahmetli oldugu icin en iyi secenek muz ve fistik ezmesi benim icin.

Kahvenin tadını çıkarma adına çoğu zaman yanında bir şey yemesem de, son zamanlarda fındıklı veya tarçınlı fellas protein barlar iyi gidiyor.

Kahvenin yanında herhangi bir şey yemiyorum. Zira kendi sunduğu tat profilini sonuna kadar hissetmek istiyorum. Fakat şu an, üzerine eritilmiş Belçika çikolatalı bir San Sebastian’a hayır diyemezdim :)

Uzun zamandır sadece espresso içtiğim için zaten iki yudum içeceğin pek yanına bir şey gitmiyor :)

Fakat öncesinde filtrenin yanında şu kurabiyeler iyi gidiyordu:

O güzel kahvelerin yanında bunlari yerseniz o kahvelerin aromalarini, tatlarini alamazsınız ki :) Starbucks kahveleriyle olabilir tabii... ben o güzel şeyleri kendi başına yemeyi tercih ederim :)
katılıyorum özellikle bitter çikolata ve kahvenin birlikte çok iyi olduğunu idda edenler kesinlikle saçmalık 2 baskın tadı birlikte tüketmemek lazım.

O güzel kahvelerin yanında bunlari yerseniz o kahvelerin aromalarini, tatlarini alamazsınız ki :) Starbucks kahveleriyle olabilir tabii... ben o güzel şeyleri kendi başına yemeyi tercih ederim :)
Kahve yanında tatlı vs tatlı yanında kahve. Bir şekilde ikisi gidiyor :) Gün içindeki her kahve içişimiz "nitelikli çekirdeğin tadım notalarını hissetme" amacıyla olmuyor haliyle. Bazen sadece keyfi :)

Ekmeğin üzerine sürülmüş bal ile kaymak kahvaltıda kahveyle çok güzel oluyor. 🤤

Ben kahveye odaklanmak için içerken yanında bir şey yemiyorum. İçmeden önce de hem damağı temizlemek hem de mide sağlığı açısından bir bardak su içiyorum. Yukarıda sayılan pek çok güzel şeyi de çayla birlikte tüketmeyi seviyorum :)

Düz çikolata dışındaki çikolatalar da çok iyi mesela nestle aftereight, bilimum portakallı bitter çikolatalar.
After Eight yıllarca en sevdiğim çikolata oldu ama en son bi diş macunu hissi geldi, psikolojimi bozdu :( Portakallı çikolata da müthiş. Narenciye tazeyken keke, kurabiyeye dönüştürüyorum bu ara 👩🏻‍🦰🍊

Yeşil elma harika oluyor kahveyle.

Kimse Su dememiş🤦🏻🤷🏻‍♂️

Geri