• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahveli şampuan deneyen?

Harmanyeri

Barista
İsim
Hamza
Daha fazla  
İsim
Hamza
Espresso Makinesi
Philips EP2231/40
Değirmen
Commandante C40, Eureka Mignon Crono, Molent g50
Ekipmanlar
Konchero gooseneck kettle, Kalita wave, V60, Delter Coffee Press, Moccamaster
Merhaba. Clear'in kahve çekirdeği özlü şampuanı varmış, deneyen var mı merak ettim:D

Ben bu tarz şeyleri deneyip genellikle pişman oluyorum ama sanırım bunu da alıp deneyeceğim. Bu arada en ucuz sanırım watsons'ın sitesinde. 18 tl gibi bir fiyatı vardı.

Yanlış anlama lütfen ama şampuandan başka ne beklersin ki koku dışında şayet ben saç dökmeyen deyip de gerçekten o işlevi yapan pek bi şampuan görmedim :D

Bir de çevrenizde kahve bağımlısı olduğunuzu düşünen insanlar varsa onların diline düşmek cabası olur:D

Şampuan denemedim ama yves rocherin kahveli duş jellerini çok severim.Denildiğine göre içinde arabica çekirdek varmış. 😀

Gratis in şampuanları daha açık kavrum , onları tavsiye ederim 😀

Merhaba. Clear'in kahve çekirdeği özlü şampuanı varmış, deneyen var mı merak ettim:D

Bir haftadır kullanıyorum bu şampuanı, Clear'ın diğer şampuanlarından zerre farkı yok 🤣

Amazon'dan almıştım, link de bırakayım tık tık

@utkukaya Harika bir tarif, benim şampuanım double shot olsun şekersiz lütfen
:D

Yves Rocher in kahveli duş jelini kullanıyorum çok başarılı,
orta kavrum, Kenya nın 2200 rakımlı bölgesinden, küçük üreticiler tarafından toplanmış,
natural, kavrum da gayet iyi, tavsiye :D

tık tık...

Son düzenleme:
Geri