• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

kahvefabrikası - amazon.com.tr

selamet

İyi Bilinen Üye
Editör
İsim
Gökhan Selamet
Daha fazla  
İsim
Gökhan Selamet
An itibari ile amazon.com.tr üzerinde kahve fabrikasının kahveleri yaklaşık 10 TL daha ucuz, 250 gr paketler için. Satıcı kahvefabrikasının kendisi olarak gözüküyor. Ürünlerde farklılık var mı kavrulma tarihi vs emin değilim. Amazon.com.tr nin kendi indirimi yada fiyatlar güncellenmediği içinde olabilir.

nuclearmoonrise

İyi Bilinen Üye
Bi tane de ben hazır bu konu altına yazayım.

Hepsiburada süpermarket kategorisinde 150 liraya 50 lira indirim veriyor. Kahve için A Roasting Lab, Coffee Project, Sezy Coffee, Uniqua vs. kavurucuların bazı kahveleri var.

Bende kahve çok olduğu için maske ve kişisel bakım aldım ancak coffee project'in iki etiyopyasından birini de almak isterdim :)