• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahveden Soğuma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Corvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Corvo

Barista
Merhaba
Birkaç hafta önce sanırım gıda zehirlenmesi geçirdim ve kendime gelmem 1 hafta sürdü.
O süreçten beri aylık alımda alıp severek içtiğim kahveleri canım çekmez oldu, geçen gün demledim, evet biraz bayatlamış ama eskiden olsa içerdim.

Şu an için sadece nescafe içiyorum, canım onu çekiyor.

Bu keyfimden de mahrum kalmak istemiyorum, var mıdır tavsiyesi olan:D

Merhaba
Birkaç hafta önce sanırım gıda zehirlenmesi geçirdim ve kendime gelmem 1 hafta sürdü.
O süreçten beri aylık alımda alıp severek içtiğim kahveleri canım çekmez oldu, geçen gün demledim, evet biraz bayatlamış ama eskiden olsa içerdim.

Şu an için sadece nescafe içiyorum, canım onu çekiyor.

Bu keyfimden de mahrum kalmak istemiyorum, var mıdır tavsiyesi olan:D
Öncelikle geçmiş olsun. Benzer bir şeyi ben de yaşamıştım, canınız çekene kadar tüketmeyin hocam. Bi süre sonra içmek isteyeceksiniz.
Bir de ben günlük iki porsiyonun üzerinde kahve tükettiğimde bir doygunluk yaşıyorum ve ertesi gün kahveye pek iştahlı olmuyorum. Rutin olarak bir filtre bir espresso olarak iki porsiyon tükettiğimde ertesi günün kahvesine aşeriyorum. Yani abartmamak da gerekiyor.

Geri