• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Varyeteleri Hakkında: Heirloom vs Pacamara

Kahve alırken varyetesine bakıyor musunuz?

• Evet

Oy: 12 52.2%
  • Hayır

Oy: 6 26.1%
  • Hiç düşünmedim :)

Oy: 5 21.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
İsim
Levent
Kahvenin geldiği ülkeyi ve işlenme metodunu her zaman soruyoruz, ama kahvenin varyetesine hiç dikkat ediyor musunuz? Ya da sizin için bir bir şey ifade ediyor mu?

Anket de ekledim :) yorumlarınızı da bekliyorum.

Aşağıdaki yazımda kahvenin 2 ana türü olan Arabica ve Robusta hakkında bilgi vermeye çalışmıştım. Bizim konumuz daha çok Arabica :)

Arabica türü kendi arasında genel olarak ikiye ayrılır... diğer kahve çeşitleri Typica ve/veya Bourbon'un mutasyonu ya da çeşitliliğinden oluşmaktadır.
  • Typica
  • Bourbon
Varyeteler hakkında farkındalık yaratmak açısından instagramda kısa bir şey paylaşmıştım. Buraya da eklemek istedim. Heirloom ve Pacamara varyeteleri sizlerle! Fotoğraflarda hangi çekirdek, hangi varyeteye ait bulması zor olmasa gerek :)

coffee paca.png
coffee pacas.png

Son düzenleme:
Geri