• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Varyeteleri Hakkında: Etiyopya Kurume/Kudhume/Kudhumi

Varyete paylaşımları devam etsin mi :)

• Evet

Oy: 22 100.0%
  • Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
İsim
Levent
Kahve varyeteleri ile ilgili konular çok fazla dikkat çekmese de, önemli olduğunu düşünüyorum. O yüzden paylaşımlara devam :)

Etiyopya kahveleri içiyorsanız, varyete olarak Heirloom yazdığını görürsünüz. Aşağıdaki konuda, bundan biraz bahsetmiştim.

1591872868306.png

Etiyopya'da Kurume, Walichu, Dega gibi doğal ortamında yetişen farklı varyeteler de olduğunu biliyor musunuz? Bu varyeteler genellikle tek başına satılmıyor ve diğer varyeteler ile karıştırılıp Heirloom adı altında satılıyor. Farkındalık yaratmak ve bir sonraki paylaşımım için zemin hazırlamak üzere Kurume'yi tanıtmak istedim :)

06122020_kurume variety TR.png

Geri