• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Üreticisi Jose Posada ile Kahve Tarlası Turu - TwCP 2 - #1 Bölüm 1 (Türkçe Açıklamalı)

orkunustel

Barista
İsim
Orkun Üstel
Selamlar herkese.

Kafelerin kapalı olduğu dönemde yaptığım canlı yayınların ikinci turunda olan misafirlerin kayıtlarını paylaşmaya başladık. 🙂

Bu yayında Jose Posada ile yaptığımız soru cevap yayınını tarla gezisi ve fermantasyon, işlem türleri olarak iki bölüme ayırdım.

İlk yayında gelen soruları cevaplarken Jose bizi fidanlıkta, tarlada gezdirip tarımı ve bakış açısını da anlatıyor.

Ciddi eğitim niteliğindeki bu güzel yayını umarım beğenirsiniz.

Keyifli seyirler diliyorum!

Not: Bu seride içeriği altyazıyla değil, yayınlarda yaptığım Türkçe açıklama ve görüş paylaşımlarımla olduğu gibi paylaşacağım.

Soruları ve turun konularını kısa yol olarak hem yorumlara ekledim hem buraya da ekliyorum. Direkt ilginizi çeken konudan izlemeye başlayabilirsiniz.

@teyyaredenkahve Sana daha önceden bahsettiğim çizgili burbon konusu da kısaca da olsa Jose bahsediyor son soru sekmesinde. Kendi tarlasında da Çizgili Sarı Kolombiya kirazları yetişmeye başlamış, bunu da gösteriyor ve anlatıyor. İlgini çekecektir. :)

Soruların ve Turun Kısa Yolları:
00:00-02:18 : Açılış
02:18-06:00 : Kendini tanıtır mısın?
06:00-12:33 : Capilla del Rosario'nun hikayesini anlatır mısın?
12:33-28:08 : Fidanlığında hangi varyeteler yetişiyor? (Ve fidanlık turu)
28:08-31:00 : Kurutma İstasyonu turu
31:00-36:13 : Şehir merkezine yakın olmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir?
36:13-46:18 : Tarlada ağaçların ve kahve kirazlarının tanıtımı-anlatımı, kahve kirazının tadı

Soruları ve turun konularını kısa yol olarak hem yorumlara ekledim hem buraya da ekliyorum. Direkt ilginizi çeken konudan izlemeye başlayabilirsiniz.

@teyyaredenkahve Sana daha önceden bahsettiğim çizgili burbon konusu da kısaca da olsa Jose bahsediyor son soru sekmesinde. Kendi tarlasında da Çizgili Sarı Kolombiya kirazları yetişmeye başlamış, bunu da gösteriyor ve anlatıyor. İlgini çekecektir. :)

Soruların ve Turun Kısa Yolları:
00:00-02:18 : Açılış
02:18-06:00 : Kendini tanıtır mısın?
06:00-12:33 : Capilla del Rosario'nun hikayesini anlatır mısın?
12:33-28:08 : Fidanlığında hangi varyeteler yetişiyor? (Ve fidanlık turu)
28:08-31:00 : Kurutma İstasyonu turu
31:00-36:13 : Şehir merkezine yakın olmanın avantajları ve dezavantajları nelerdir?
36:13-46:18 : Tarlada ağaçların ve kahve kirazlarının tanıtımı-anlatımı, kahve kirazının tadı
Teşekkürler Orkun, çizgili sarı olanları içme fırsatı bulmak zor sanırım :)

Geri