• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cns.c
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cns.c

Barista
İsim
Cansın
Daha fazla  
İsim
Cansın
Merhabalar, önerebileceğiniz memnun kaldığınız kahvecinin guatemala kahvesini önerebilir misiniz acaba?

Baharatlı olan kahve tam olarak nasıl acaba? Sigara içen birisine alacağım da sever mi acaba bilemedim sigara içenler
Sapiens'in Antigua'dan da bir paket bitirdim, daha piyasa kahvesi ayarında diyebilirim. Baharatlı tanımı oldukça doğru, fakat beni bir yerden sonra rahatsız etti ve bıktırdı. Sigara kullanan bir arkadaşıma ikram ettiğimde beğenmişti ama dediğim gibi çok yüksek beklentide olmamak lazım.

Merhabalar, önerebileceğiniz memnun kaldığınız kahvecinin guatemala kahvesini önerebilir misiniz acaba?
Null Coffee'nin Mam ı önerilmiş güzel bir kahve, fiyatı biraz daha yüksek olan El Penon kahvesi de çok memnun kaldığım bir kahve oldu (özellikle espressoda), normal bir Guatemala kahvesinden beklenmeyecek seviyede kompleks bir kahve.

Baharatlı olan kahve tam olarak nasıl acaba? Sigara içen birisine alacağım da sever mi acaba bilemedim sigara içenler
Sigara içen kişiler her türlü kahveyi sevebilirler. Sigara içen kişiler de 1 veya 2 aromayı alabiliyor bir kahvedeki. Kahve için sigarayı bırak denilmesinin sebebi arkalardan gelen aromaları alabilme kabiliyeti. Tütün mamulleri dil ve cevresini karbon turevleriyle kapladığı için kahvenin aromasını almakta zorlanırlar. Hiç alamazlar demiyorum, sadece ayni klasmanda ve yetenekteki sigara içmeyen kişi kadar alamazlar. Bu sebeple arkadaşa hangi kahveyi alırsanız alin begenecegini düşünüyorum. Çünkü sigara ya da puro içen kavurucu arkadaşlar bile var.

Geri