• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve Sempozyumu ( Kahve Kavuruculuğu Bir Zanaat midir?)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aztec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kahve Kavuruculuğu Bir Zanaat midir?

• Kullanılan toplam oy
    63

aztec

Barista
İsim
Eşref

Arkadaşlar merhaba, yukarıda Türkiye'de ilk defa yapılacak Kahve Sempozyumununun linkini paylaşıyorum. Akademik bir toplantı olsa da ilgili arkadaşların faydalanabileceği ücretsiz uzaktan katılımlı bir etkinlik olarak düşünülebilir. Kendim bir bildiri ile katılacağım ve akademik yazına hakim arkadaşların da kolaylıkla bir çalışma yapıp gönderebileceğini söyleyebilirim. Bu arada panelistlerden birisi de sitede gördüğüm kadarıyla Atilla Narin :)

Arkadaşlar merhaba, yukarıda Türkiye'de ilk defa yapılacak Kahve Sempozyumununun linkini paylaşıyorum. Akademik bir toplantı olsa da ilgili arkadaşların faydalanabileceği ücretsiz uzaktan katılımlı bir etkinlik olarak düşünülebilir. Kendim bir bildiri ile katılacağım ve akademik yazına hakim arkadaşların da kolaylıkla bir çalışma yapıp gönderebileceğini söyleyebilirim. Bu arada panelistlerden birisi de sitede gördüğüm kadarıyla Atilla Narin :)
Ülkemizde böyle bir sempozyumun olması çok güzel bir olay.Aslında önümüzdeki bir kaç sene içerisinde bende bir araştırma makalesi yapmayı planlıyorum kahve ve sağlık alakali diyelim şimdilik :) Özellikle direct trade yapan firmalarla iletişim halinde olacağım. 2. si düzenlenirse belki o zamana yetişir :)

Merhabalar,

Eşref Hocamın paylaşımı sonrasında ben de bir adet özet bildiri gönderimi için kollarımı sıvadım ve kendisinin izinleriyle bir de anket ekledim. Bu ankete kendi görüşleriniz kapsamında oy verir misiniz?

Ayrıca anket konusu hakkında görüşlerinizi de duymak isterim.

Anladığım kadarıyla izlemek için başvuru yapmak gerekmiyor, tarih gelince Zoom odasına gireceğiz ama saatini belirtmemişler.
Ayrıca anket konusu hakkında görüşlerinizi de duymak isterim.
Kısmen şıkkı olsaydı onu seçmek isterdim çünkü bir kısmı zanaat ama bir kısmı da telemetri.

Anladığım kadarıyla izlemek için başvuru yapmak gerekmiyor, tarih gelince Zoom odasına gireceğiz ama saatini belirtmemişler.

Kısmen şıkkı olsaydı onu seçmek isterdim çünkü bir kısmı zanaat ama bir kısmı da telemetri.
Ekledim :D. Kısmen seçenlerin neden kısmen dediğini de öğrenmek isterim.

Son düzenleme:
Dostlar selamlar,

Umarım bir problem olmaz ve sunumumu gerçekleştirebilirim.

Hepinizi bekliyorum.

Not: Anketi doldurmanızı rica ederim. Sunumumda değineceğim bir husus olduğu için direkt olarak akademik olarak kullanmak istiyorum ❤️ :coffee:

1674482887090.png

Sempozyum Takvimi belli olmuş bulunmaktadır. Kendi saatimi değiştirmek için bir ricada bulundum. Haber gelirse onun da haberini veririm 🥃

Yanlış görmediysem tanıdık isimler de var 😍 @Secron @aztec

Evet hocam yalnız programa bizim bildiriyi yanlış yazmışlar. Bizim konu "“KAHVE FİYATLARI İLE KAHVE İHRAÇ EDEN SEÇİLMİŞ ÜLKELERİN BÜYÜMELERİ ARASINDAKİ İLİŞKİLERİN
ARAŞTIRILMASI" olacaktı. Düzeltilmesi için sekreteryaya yazdım. Umarım hepimiz için güzel bir sempozyum olur. Hepimize hayırlı olsun.:)

Evet hocam yalnız programa bizim bildiriyi yanlış yazmışlar. Bizim konu "“KAHVE FİYATLARI İLE KAHVE İHRAÇ EDEN SEÇİLMİŞ ÜLKELERİN BÜYÜMELERİ ARASINDAKİ İLİŞKİLERİN
ARAŞTIRILMASI" olacaktı. Düzeltilmesi için sekreteryaya yazdım. Umarım hepimiz için güzel bir sempozyum olur. Hepimize hayırlı olsun.:)
Ben de küçük bir saat düzenlemesi ricasında bulundum. Beklemekteyim

Sempozyum Takvimi belli olmuş bulunmaktadır. Kendi saatimi değiştirmek için bir ricada bulundum. Haber gelirse onun da haberini veririm 🥃

Yanlış görmediysem tanıdık isimler de var 😍 @Secron @aztec
Evet, 'Kamusal Alanın İnşasında Kahvenin ve Coffeehouse'ların Rolü' isimli bildiri ile ben de katılıyorum. Keşke farklı oturumlara denk gelmeseydik 🚬

Aynı saat aynı günde olacak galiba oturumlar. Kayıt edilecek mi, sonradan izlememiz mümkün mü yoksa oturumlardan birini mi seçmek zorundayız?

@aztec emeğinize sağlık hocam 🙏 @Daunterm Mustafa sunumunu kaçırdık maalesef çakıştığı için 😔

@aztec emeğinize sağlık hocam 🙏 @Daunterm Mustafa sunumunu kaçırdık maalesef çakıştığı için 😔
Hocam selamlar, benim sabah sınavım olduğu için kendimi öğleden sonraya aktardım. Asıl ben çok üzgünüm sizleri dinleyemediğim için. Müsait olan herkesi saat 13.00'da başlayacak olan Dr. Öğr. Üyesi Çağla ÖZBEK hocanın moderaasyonunda gerçekleşecek "Oturum 2-1" beklerim.

Geri