• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Kahve saklama için kap veya kavanoz önerileri

ıamphysicist

Barista
İsim
Physicist
Arkadaşlar merhaba, aldığınız kahveleri degassingi bittikten sonra nasıl bir kavanoz veya kapta saklıyorsunuz? Önerilerinizi bekliyorum.

Amazon’dan Paşabahçe zestnlock aldım. Yorumları fena değil fiyatı da uygun bakalım nasıl performans verecek.

Amazon’dan Paşabahçe zestnlock aldım. Yorumları fena değil fiyatı da uygun bakalım nasıl performans verecek.
yaklaşık 1 aydır kullanıyorum, çok memnunum.

bunun dışında da schafer'dan ekteki kapları deneme amacıyla almıştım onlar da baya iyi çıktı.

ancak "bence" ikisi de aylarca saklanacak kahve için uygun değil. 1-2 haftalık kullanımda sıkıntı yaşamadım.

Önemli bir konu esasen bende bu vakumlu kaplardan aldım vakum mukavemeti baya güçlü denedim baktım güzel hava almıycak kadar güçlü vakumluyor

Ekli dosyalar

• 5332B872-23E9-4A2B-AE27-91023C0B5478.jpeg
    5332B872-23E9-4A2B-AE27-91023C0B5478.jpeg
    57.5 KB · Görüntüleme: 53
Geri